Bjørneparken - tryllerier
Stor stemning ved messescenen når den kjente tryllerkunstneren Daniel Larsen tryllebinder sitt unge publikum,

Bildet: Dette muntre firkløveret tar i mot barna i Bjørneparkens avdeling på Hyttemessen. Fra venstre Einar Djukastein, Jannicke Morken og Heidi Thorsdalen Hartz. 

Den glade gjengen fra Flå har tatt med seg et stort utvalg med leker og gjenstander, samt et lite og eksklusivt følge med koselige smådyr. Dessuten har Bjørneparken med seg den kjente tryllekunstneren Daniel Larsen (bildet) som opptrer gjennom helgen.

 
 

Den ti uker gamle ullgrisen Selma er på Hyttemessen for første gang. Her er dessuten hane, høner, kyllinger, de to kaninene Nusse og Kose og rundt på messen lusker bamsefar sjøl med premier til familiens små. De som ønsker og tør får også lov til å holde og kose med dyra. Men her er flere aktiviteter. Barna kan blant annet lage sine egne buttons og får anledning til å spikke smørkniver. 

For det voksne publikum burde det aller meste være å finne på årets store hyttemesse. Faglig input får man nær sagt over alt, og eksperter deler også sin kunnskap med publikum gjennom foredrag på messecenen i hall 2. Amalie Ree, Bergene Holms produktsjef, var først ut med sitt faglige innslag i dag. Søndag klokka 12 står hun igjen på scenen.

I morgen, søndag, kommer også Jotuns Fargesjef, Lisbeth Larsen. Hun er kjent som en av Norges fremste trendeksperter og entrer scenen klokka 13.