Hyttene som kommer på hjul til Norge og selges inkludert selveiertomt. Norvac AS har i samarbeid med den engelske produsenten Willerby utviklet tre hyttemodeller spesielt for norske forhold: Norvac Standard, Classic og Exclusive. Hyttene leveres komplett møblert med alt fra flatskjerm-TV og komfyr til bilder på veggen og gardiner til vinduene.

Britisk produsert "sørlandshus". Slik er interiøret i hyttene som nå kommer så å si 100 prosent innflyttingsklare til Norge. 
- Selv den minste modellen inneholder tre soverom, to bad, stue og kjøkken. Prisen ligger på 890.000 kroner og oppover med selveiertomt, sier Norman Kvinlaug til hytteavisen.no.
 
Fra 900.000 til to mill
Prisnivået på nye umøblerte hytter med selveiertomt i Norge ligger på to til fire millioner kroner. Våre hytter ligger fra under en million kroner til overkant av to millioner avhengig av hvilken modell, sier Kvinlaug.
 
Utbyggingen av fem store hyttefelt fordelt rundt på Sørlandet starter mandag 31.08.09. Før jul skal hundre hytter overleveres. Meglerfirmaet Sanne og Birkenes i Stavanger står for salget.
 
Laget for norske forhold
Produsenten Willerby er Europas største husvognprodusent. Norvac har enerett til hyttene for det skandinaviske markedet. Hyttene er bygget etter strengere krav enn norske byggeforskrifter når det gjelder brann, isolasjon, varmetap og snølast osv.
 
Under dyrskuet i Lyngdal helgen 4.-6. september skal Norvac i samarbeid med Sanne og Birkenes kjøre auksjon på en del av disse hyttene. En del av hyttemodellene vil også bli utstilt.
 
Hyttefeltene som nå tilrettelegges for disse nye hyttene er Høyland Hyttefelt i Lindesnes, Kilefjorden i Vennesla, Tverrfjellan Hyttefelt i Marnardal, Tverrfjellan Hyttefelt i Songdalen og
Høiland Hyttegrend i Lyngdal.