- Soppsesongen i gang: Bli med mesterkokk Geir Skeie på sopptur
- Nå lurer iskald ørret under isen
- Om istykkelse og trygg ferdsel på is
- Nå er isfisket på sitt beste
- En kulturarv på retur
- Slik velger du riktig kano
- Slik smører du skiene riktig
- 10 feil for fluefiskeren
- Sjekk skjellene før du nyter smaken
- Verdens beste lunsjviner til langhelgen
Brukerveiledning til røykovn
- Rens fisken uten å fjerne skinn og skjell og gni fisken godt inn med salt.
-Strø ut et tynt og jevnt lag med røykspon på pannen i bunnen av røykovnen.
- Legg på plass rista og legg ned fisken. Skyv lokket på plass.
Fyll brenselsbeholderne med rødsprit og plasser dem i rommet under Ovnen.
- Sørg for at beholderen står på stein eller annet materiale som ikke er brennbart!!
- På 8 til 15 minutter er fisken ferdig, alt etter hvilken størrelse den har.
Aller best resultat får du hvis fisken får ligge saltet natten over. Skyll den ren, tørk den med husholdningspapir og legg den i ovnen.
Kilde og bilde: Sølvkroken