løvetannmoduler2
Det er mange sammenbyggingsmuligheter. Klikk på bildet, så blir det større

Nå har Løvetann Group AS tatt mål av seg til å bli verdens ledende og største leverandør av bærekraftige boliger. De opplyser at det første bidraget deres er revitalisering av brukte containere, som bygges om til trendy og stilige fritidsboliger som kan settes opp svært rimelig hvor som helst.

Og når de bruker begrepet trendy, bør containerne være godt innenfor, siden veldig mye av det som bygges idag, også i tre, glass og betong, har sterke likhetstrekk med nettopp containere.

Hvis det er ei hytte du er ute etter, skal det være  veldig enkelt, dersom du har en avtale med en grunneier. Da skal det være unødvendig med byggetillatelse, forutsatt at den kan la seg flytte på til et annet sted. Skal den stå permanent, må imidlertid de formelle tillatelsene være i orden.

Det kan også være aktuelt å sette sammen flere containere til hytter, og det går til og med an å bygge hus som tilfredsstiller moderne energikrav.

Vi anbefaler en kikk på Facebook-sidene deres, og gjør gjerne også et søk på for eksempel "shipping container homes" og se hva folk har fått til.