Det er ikke om å gjøre at du har den mest luksuriøse hytta eller den med mest gjennomført interiør og størst peis, leser vi på bladets nettsider.

Derimot leter juryen etter hytter med personlighet og sjarm, som kanskje også har en god historie.

Og for å understreke at det ikke er størrelse og luksus det kommer an på - i fjor vant Gunhild Momrak konkurransen med sin ei selvbygd tømmerhytte på femten kvadratmeter.

Årets frist er den 11. april. Innen den tid må du ha sendt en epost merket «Drømmehytta» til konkurranser_hytteliv@egmonthm.no, der du beskriver hytta di og formidler hvorfor den er drømmehytta for nettopp deg.

Det er  viktig at du legger ved minst tre bilder av hytta innvendig og minst to utebilder fra ulike vinkler. Legg litt arbeid i bildene, sånn at du får vist hva gjør hytta til ei helt spesiell drømmehytte.

Dette legger juryen vekt på:

Drømmehytta må ha personlighet og særpreg. Det kan være gjennom smarte løsninger, personlig interiør, særegenheter eller spesiell arkitektur.

Beliggenheten kan også ha betydning, det gjelder både samspillet med omgivelsene og utsikten.

Fine premier

1.-premien er den vedfyrte badestampen Regal fra Skärgardstunnan. Den har plass til opptil sju personer og er verd 34.900 kroner.

2.-premien er peisovnen Hvit F163 fra Jøtul. Den er verd 15.490 kroner.

3.-premien er robotklipperen R40Li fra Gardena, som er verd 10.000 kroner.

Betingelser

Hytteliv setter følgende betingelser:

Når du deltar i konkurransen, godtar du samtidig at hytta kan bli presentert i en reportasje i Hytteliv, på nettsidene deres og hos samarbeidspartnerne.

Og om du skulle være heldig å vinne, er betingelsen også at hytta filmes til et innslag på TV2, og at en av hytteeierne blir med til studio på God Morgen Norge for å motta diplom.

Vinneren presenteres også i en egen hyttereportasje i en av Hyttelivs sommerutgaver.