Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Fedje11
Fedje13
Fedje10
Fedje12
Fedje14
Fedje17
Fedje16

Fedje ved Stormark i Hordaland

Ved Sengsvatnet på Stormark, sydsiden på Fedje ligger 16 tomter, nr 5 solgt, med en fantastisk utsikt mot havgapet, der Hellesøy fyr preger nærheten til hav og sjø. Hele feltet preges av solen fra morgen til kveld på fine dager. En slik beliggenhet er sjelden og derfor prinsippet " førstemann til mølla "

Skjærgården rundt Fedje består av mange nydelige holmer som innbyr til kajakkpadling, dykking og fiske. Det er rikt fugleliv rundt på øyene. Fred og ro fra en travel og stressende hverdag, rekreasjon, frisk luft, stikkordene er mange som gjør dette til et meget attraktivt hyttefelt. Fedje har et godt utbygd kulturliv, og det er kort vei til butikk og tjenester. 

Se filmen vår her

Hyttefeltet ligger ca 5-10 min med bil fra fergekaien på Fedje. Fergen " Fedjefjord " har totalt 24 avganger mellom Sævrøy og Fedje i døgnet. 

Eiet råtomt, med fremlagt vei, vann, avløp, strøm til tomtegrense på hver tomt inngår i tomteprisen. Det er muligheter for bredbåndstilknytning. Dersom noen ønsker hjelp med hele prosjektet, frem til ferdig oppsatt hytte, er vi selvsagt klar for det. Vi har kontakt med dyktige entreprenører og håndverkere.

Kontaktinformasjon

Navn: Moldøen Eiendom
Adresse: Grønnfjellia 73 - 5955 Lindås
launchHjemmeside emailEpost phoneJan Harry Moldøen 911 71 901 video_labelSe film