Klikker du på ett eller flere fylker i kartet på inatur.no og velger overnatting, vil du finne mange attraktive steder landet over. Tilbudet spenner fra det enkle og sjarmerende, til hytter med moderne fasiliteter. Felles for alle er flott beliggenhet midt i naturen.

Private tilbydere, Statskog og fjellstyrene har beskrevet sine hytter med tekst og bilder i infosider på inatur.no. I den elektroniske kalenderen kan du enkelt sjekke om hytta er ledig, bestille og betale online. Velger du "vis på kart" kommer du rett inn i det digitale kartet, akkurat der hvor hytta ligger, og kan orientere deg geografisk. Sjekk området rundt, velg "vis tilbud" og se om det for eksempel er mulig å kjøpe fiskekort eller jaktkort i nærliggende områder.

Vinterjakt i vinterferien
Vinterjakta varer ut februar i sør, og til og med 15. mars i Finnmark og Troms, samt nord for Tysfjorden i Nordland. Med lysere dager er det duket for lange, fine jaktdager på ski eller truger.

Aktuelle linker for vinterferien
  • NVEs snøkart, inklusiv melding om skiføre
  • Informasjon om snøskred
  • Skiforeningen (i Oslo). Se Skiforeningens markadatabase for løypeforslag.

    Bruk www.inatur.no for å finne alle Skiforeningens løyper på kartet. Med avstandsmåler kan du planlegge hvor lang skituren skal bli eller se hvor lang den har vært. Som kartabbonent kan du blant annet planlegge turen med GPS, laste ned og/eller skrive ut kartutsnitt for kr 2.50,- på egen skriver.