Bildet over: Eiendomsmegler Tore Solberg i Fritid Z-Eiendom la i går ut for salg en hytte på Tjøme med prislapp 19,5 millioner kroner. Det er den dyreste hytta på markedet i Vestfold akkurat nå.

Tønsbergs Blad har saumfart hyttemarkedet i fylket. Etter en sein påske med få hytter til salgs, har aktiviteten blant dem som ønsker å selge hytter ved sjøen tatt seg kraftig opp den siste tiden. Bare denne uka er det lagt ut flere nye hytter for salg. Blant annet en hytte på Holtekjærstranda på Tjøme. Her er prisantydning 19,5 millioner kroner. Det er den dyreste hytta som er til salgs i Vestfold akkurat nå.

Milliard02
Denne hytteeiendommen i Vrengen vil bli lagt ut for salg med en prislapp på mellom 15 og 20 millioner kroner om kort tid.

120 hytter

På finn.no, som er den største markedsplassen for salg av eiendom i Norge, var det i går 120 fritidseiendommer til salgs i Vestfold. De har et samlet prisforlangende på 553,6 millioner kroner. Det gir en gjennomsnittpris på 4,6 millioner.

– Dette er bare begynnelsen, spår Jørgen Pettersson.

– I løpet av får dager vil vi legge ut for salg rundt ti hytteeiendommer i prisklassen fra 3 til 17 millioner kroner. Dessuten er det verdt å merke seg at mange potensielle selgere av dyre hytteeiendommer fortsatt er i tenkeboksen. Det er mange spennende objekter på gang. Jeg tror vi først får det store slippet av hytter ved sjøen i Vestfold i perioden mellom 17. mai og pinse, sier Jørgen Pettersson til Tønsbergs Blad.

En av hytteeiendommene som Pettersson kommer ut i markedet med, er øya i Vrengen som også ble forsøkt solgt i fjor. Da var prisforlangende 20 millioner kroner i fjor. Det vil bli noe lavere i år.

Milliard03
Eiendomsmegler Jørgen Pettersson hos Krogsveen vil i løpet av få dager legge ut en rekke hytteeiendommer for salg. De er prisklassen fra 3 til 17 millioner.

Stor tro

Det er Tore Solberg i Fritid Z-Eiendom som har salget av hytta til 19,5 millioner kroner på Holtekjærstranda på Tjøme. Han har stor tro på at han vil oppnå denne prisen.

– Dette er et fantastisk sted. En av de fineste hytteeiendommene som har vært i markedet på lang tid, sier Solberg.

I likhet med Pettersson har Solberg tro på at det vil dukke flere kostbare hytteeiendommer i markedet.

– Det er flere som vurderer å selge, men de har ikke dårlig tid, sier Solberg.

Milliard04
Eiendomsmegler Tore Solberg i Fritid Z-Eiendom la i går ut for salg en hytte på Tjøme med prislapp 19,5 millioner kroner. Det er den dyreste hytta på markedet i Vestfold akkurat nå.

Tjøme attraktivt

Det er først og fremst Tjøme, Sandefjord og Larvik som peker seg ut som hyttekommuner i Vestfold. Tettest mellom godbitene er det på Tjøme. I tillegg til hytta på Holtekjærstranda er det hytte i Langvika til salgs for 12 millioner kroner og en på Gjervåg til 11,5 millioner.

I prisklassen mellom tre og åtte millioner kroner er det et stort utvalg av hytter som er til salgs på Tjøme. Gjennomsnittsprisen på hytter på Tjøme er litt i overkant av seks millioner kroner.

Den aller rimeligste hytta som er til salgs i Vestfold akkurat nå ligger også ved vannet. Den koster 625.000 kroner og ligger ved Askjemvannet i Andebu.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDE