Cinderellas markedssjef, Thomas Krogedal, var den som sto for trekningen av forbrenningstotalettet. Toalettet par smekk fullt av besvarelser på følgende spørsmål: «Om dette toalettet kan man med rette si at det brenner på dass. Hvorfor?»

Steinar Granum
Fornøyd vinner av et Cinderella Classic forbreningstoalett på Hytteavisens stand på Hyttemessen - Steinar Granum fra Lunner.

Og vinneren ble...

Mange kreative svar ble gitt, men det var en forutsetning at svaret måtte innehold ord som for eksempel at avfallet forbrennes, brennes, tilintetgjøres ved høy varme og lignende. Noen skrev at inneholdet kremeres, og det ville også blitt godkjent.

Krogedahl rørte godt rundt toalettet med de mange lappene, før han trakk vinneren. Den lykkelige ble Steinar Granum fra Lunner. Han var rimeligvis hoppende glad da vi kontaktet ham med det glade budskapet om at han var vinneren.

Snurredassen ut, Cinderella inn

- Dette kommer godt med på hytta vi kjøpte på Sandsjøen nord for Hønefoss, sier Granum. Sammen med ektefellen Kristin kjøpte han hytta fra 1960-tallet i fjor høst. Her er det nå en tradisjonell og hjemmebygd snurredass.

- Det blir et stort framskritt å få på plass Cinderella-toalettet, melder han.

I Hytteavisen har vi kalt den lille bildeprinteren Canon Selphy for «hytteprinteren». Den er et funn for dem som ønsker å printe bildene mens de er på hytta og lime bilder inn sammen med teksten i hytteboka.

På messestanden vår hadde vi også en slik, som vårt gjestende publikum ivrig konkurrerte om. Den ble vunnet av Tore Wålberg på Kongsvinger. Wålbergs har for øvrig hytte på Finnskogen, en hytte som hans far bygde på 1960-tallet og som familien nå har overtatt.