Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nye modeller og moderne trender

Skal du på Hyttemessen på Hellerudsletta 5.-7. september? Da bør du benytte anledningen til å se de fire splitter nye hyttemodellene som er kommet til på Norsk Hyttesenter.

IMG_6026

Er du på utkikk etter nye impulser og utradisjonelle arkitektoniske løsninger, kan det hende du finner spennende løsninger nettopp blant disse fire. Det store området med visningshytter har nå i alt 27 autentiske fritidsboliger, som alle er åpne og tilgjengelige blant annet under Hyttemessen på Exporama Senteret.


Article image
Rause, store vindusflater gjør Saltdalshyttas nye flaggskip spesielt velegnet ved sjøen. Men den første komplette står på Hellerudsletta.

Aurora Nova

På Norsk Hyttesenter kan familien for eksempel dra på besøk og besiktige Saltdalshyttas splitter nye flaggskip, sjøhyttemodellen Aurora Nova. Stilmessig har den store hytteprodusenten i nord med dette tatt et langt steg for å møte funkis-tilhengerne, et retningsvalg som har truffet markedet godt. Pulttak, store vindusflater og god takhøyde kjennetegner Aurora Nova.

Bli med inn i Aurora Nova

 

Article image
Hyttemodellen Vy har et ganske så monumentalt preg med brede fasadematerialer og veggflater som brytes opp med høye, smale vinduer.

Leve

Hytteprodusenten Leve Hytter som er hjemmehørende på Øyer i Gudbrandsdalen, er en av to debutanter på Norsk hyttesenter. Den særpregede og ganske monumentale hyttemodellen Vy er tegnet i samarbeid med Jarmund/Vigsnæs Arkitekter og er selskapets første på Norsk Hyttesenter.

Bli med inn i Leve Hytter

Article image
Hedda er tro mot sin karakteristiske og godt innarbeidede stil i den nye visningshytta på Hellerudsletta.

Hedda

Den kjente hyttemakeren i Valdres, Hedda Hytter, åpnet dørene til sin nyeste versjon på hyttesenteret i vår. Denne gang har Hedda lagt særlig vekt på å matche tidas interiørsmak og –trender. Vegger og tak er beiset, gulvet er i eik og andre interiørelementer peker også bort fra hyttenes til nå vanligvis trehvite innemiljø.

Bli med inn i Hedda Hytters nye visningshytte

Article image
Den midtsentrerte, høye vindusfasaden i Lofoten 94 gir rikelig med lys og fortreffelig utsikt - både fra grunnplanet og hemsen i 2. etasje.

Nordlys

Lofoten 94 er Nordlyshytters visningsmodell på Hellerudsletta. Nordlyshyttene som leveres i størrelsene 76 til 112 kvm, har full hems med romslig loftstue og soverom til hver side. Fra loftsstua er det åpen sikt mot fasadevinduene og ned mot stua. Hyttene har doble terrassedører og store vindusflater i front samt stor terrasse.

Bli med inn i Lofoten 94