rondevollen2_640x477
Et sjarmerende og storslagent hyttetun med tre laftede bygninger inklusive tre lukkede garasjer. (Foto: Finn.no)

Bildet over: Rondvollen er arkitekttegnet av Johan og Olav Solberg fra Oppdal og har panoramautsikt mot Rondane. (Foto: Finn.no)

Rondevollen er passende nok navnet på tunet og hyttene som nå ligger ute til salgs på finn.no for svimlende 10,5 millioner kroner, ifølge Østlendingen.

«Et sjarmerende og storslagent hyttetun med tre laftede bygninger inklusive tre lukkede garasjer. Rondvollen er arkitekttegnet av Johan og Olav Solberg fra Oppdal. Bygningene er påkostet med god standard på innredninger, overflater og utstyr. Flott opparbeidet uteområde med blant annet plen og beplanting – med utsyn over den fantastiske fjellheimen».

LES OGSÅ: Kanskje Oslofjordens beste utsikt

Fjellheimen det siktes til er flotte Rondane nasjonalpark - med hele ti fjelltopper som rager 2000 meter eller mer over havet.

Hytta ligger sydvendt med Høgronden (2115 m.o.h.) og Midtronden (2060 m.o.h.) midt imot.

rondevollen3_640x424
Rondevollen har egen spa-avdeling med egen jacuzzi. Hytta har i tillegg eget hunderom... (Foto: Finn.no)

- Ville kostet 15 millioner

Selve hytta har et bruttoareal på 248 kvadratmeter. Den er oppført i 1978, men er oppgradert betraktelig de siste årene.

– Det er en perle. Hytta og beliggenheten er nydelig på alle måter, sier Nils O. M. Nordvik, Partner/Seniormegler Nordvik & Ppartners – Oslo-firmaet som å fått oppdraget med å selge herligheten.

LES OGSÅ: Fikk 2,4 millioner for dette skuret

Blant annet har hytta eget spa med jacuzzi, eget hunderom, verksted og tre garasjer – i tillegg til annen god standard.

Nordvik antyder at det ville kostet minst 15 millioner kroner å sette opp en tilsvarende hytte i samme område i dag. Han mener at denne hytta representerer alt en hytte skal være med tanke på beliggenhet.

– Denne hytta har sjelero og fred over seg, mener han.

Ingen bud så langt

Vanligvis er en prislapp på 10,5 millioner kroner noe man stort sett ser i tilknytning til de store alpin-destinasjonene, men har har man altså en hytte i «ingenmannsland» til et tosifret antall millioner.

LES OGSÅ: Her vil flest kjøpe seg hytte

Nordvik tror det er salgbart, men erkjenner at prisen er høy til å være Hedmark. Hytta ble lagt ut den 30. august, og har nå ligget en måned. Foreløpig har det bare vært interessenter, men ingen konkrete bud.

– Denne hyttedrømmen retter seg mot dem som ikke er spesielt interessert i after-ski. Områdemessig er det aktuelt både for folk fra Mjøsområdet, Trondheim og Nordvestlandet, sier megleren.

Selger er Torger Hetland. Ifølge megleren selges nå hytta på grunn av at den blir for lite brukt.

PS: Til sammenlikning koster denne hytta ganske nøyaktig det dobbelte av hva den nest dyreste hytta i Hedmark ligger ute for.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDE