– Hytta passer for noen med gode føtter og praktiske hender, sier eiendomsmegler Torbjørn Meli i Krogsveen.

Familiehytte som er blitt lite brukt i det siste

Selgeren opplyser til avisa at hun selv var med på å legge stein og torv på taket da de bygde hytta i 1973 som et familieprosjekt.

Hun sier at hytta er blitt flittig brukt opp igjennom årene, men mindre og mindre i det siste, og at ingen i familien har kapasitet til å sette den i stand, etter at hytta har begynt å forfalle. 

Oppfordrer til å legge ut tilsvarende hytter for salg

Megleren er helt sikker på at fjellbua vil bli solgt, og at det er veldig sjelden sånne hytter kommer ut på det åpne markedet. Han sier at det fins veldig mange av dem, men at de for det meste blir solgt via «jungeltelegrafen» og venner og bekjente.

Og til dem som bare lar dem stå uten å bli brukt, sier han at de så absolutt bør legge dem ut for salg, for det er ikke helt få som er interesserte.

Ærlig annonse

Meli sier til Varden at han tror at beliggenheten høyt til fjells og langt fra annen bebyggelse appellerer til flere.

Han har lagt det mer tradisjonelle meklerspråket til side i annonseteksten og lagt vekt på å ikke gi folk falske forhåpninger.

– Det gjelder å treffe dem som kan være interessert i akkurat dette. De som tar kontakt vet at det er langt og gå, og vet at det følger arbeid med hytta. De skal ikke bli skuffet eller overrasket over at hytta er i såpass dårlig stand når de kommer fram, sier han.