Hafjell- Lodge 25 mars 07 015_300
Koselig stemning med varme på peisen i spisesalen til Hafjell Lodge
- Vi startet med prosjektering sommeren 2006 og den første storhytta ble innviet 8.februar i år, forteller daglig leder og medeier av 3 Hytter AS, Dennis Gylthe. Han er fornøyd med tilstrømningen til Hafjell Lodge så langt, og gleder seg til den romslige restauranten offisielt åpner i slutten av mai. Gleder seg gjør også daglig leder Laila Humborstad ved Hafjell Lodge, som kan berette om videreutvikling av konseptet i løpet av året. - I desember åpner vi den andre storhytta med 25 sengeplasser, og totalt får vi da 56 overnattingsplasser i hotelldelen. Samtidig får vi utvidet kurs- og konferansemulighetene for firmaer som ønsker å ta noen hverdager her oppe, sier Humborstad.
Hafjell- Lodge 25 mars 07 006_500
Det er romslige salonger på Hafjell Lodge

Kurs og konferanse mandag til fredag

Konseptet går ut på å ha bedriftskunder mandag til fredag, åpne for privatgjester i helgene og tilrettelegge med et servicenivå utenom det vanlige. Den nærmeste naboen støtter opp, og prisnivået ser ikke ut til å skremme. - Ideen er god. Hyttedager i Hafjell der man kombinerer nyttige konferanser med gode måltider og utendørs aktiviteter, beskriver Geir Ødegaard Olsen. Han er daglig leder i Hafjell Alpinsenter, og tror ordningen med varme senger er et spesielt godt trekk. - Vi har hatt bra pågang på introduksjonstilbudet på helpensjon og kjøkkenet har fått skryt, sier Dennis Gylthe og forteller om skikortene som er inkludert og som ligger klare til bruk på rommene.
Hafjell- Lodge 25 mars 07 024_300
Disse fire har sørget for å gjøre Hafjell Lodge til det perfekte stedet for kurs og konferanser.Bak fra venstre eiere av C-Lodge Eiendom AS og 3 Hytter AS, Arnfinn Unum og Dennis Gylthe. Foran fra venstre daglig leder Laila K. Humborstad i Hafjell Lodge og kjøkkensjef Stine Nerli

Nært alpinsenteret

200 meter opp i Hafjell alpinsenter med god utsikt over Gudbrandsdalen troner kurs- og konferansesenteret som vil koble næringsliv og friluftsliv, kos og konferanse. - Konseptet er i hovedsak rettet mot bedriftsmarkedet, og er blitt tatt godt imot av store firmaer som Gjensidige og Manpower. De fleste booker på nytt umiddelbart etter å ha vært på besøk, forteller Dennis Gylthe. Han kan skilte med 100 prosent belegg i de to månedene som er gått siden åpningen, og med utvidelsen før jul bør mulighetene bare bli bedre for eier og leverandør 3 Hytter AS. Som satser på høy kvalitet gjennom bruk av russisk tømmer og norske lafteteknikker. - Vi har et godt samarbeid med vår partner i Latvia, og bruker saktevoksende russisk høykvalitetstømmer med lavt fuktighetsnivå. Alt tømmeret som brukes i våre hytter inneholder en stor andel malm og dette er avgjørende for tømmerets soliditet, understreker Gylthe. Som gjerne uttrykker ønsker om utvidelse, og ser muligheter både i Trysil, Hemsedal og Oppdal. Bare festet viser seg å være godt nok i Hafjell.