Bildet: Josef Strandin fra Asker vant en actionfylt førsteplass i vår fotokonkurranse.

Førsteplassen går til Josef Strandin fra Asker, som har truffet ekstrem blink i skibakken med dette action-bildet. "Vi håper skiløperen kom fra hendelsen med helsa i behold", uttaler juryen, som samtidig roser Strandin for en fulltreffer av et bilde. Førstepremien i Hytteavisens fotokonkurranse er et kamera av type Canon Digital IXUS 200 IS, Sølv. Verdien er på kroner 2.595,-. Vi gratulerer!

Innsendt av Elisabeth Grønås, Fauske
Innsendt av Elisabeth Grønås, Fauske

Stemningsfullt

Et nydelig motiv av et av naturens undre inntar andreplassen. Elisabeth Grønås fra Fauske har tatt bildet, der nordlyset danser i grønt over en mørk blå nattehimmel. "Nydelig nordlysstemning", konstaterer juryen. Andrepremien i vår konkurranse er et kamera av type Canon Digital IXUS 95 IS, Sølv. Premien er verdt kr. 1.395,-.
Innsendt av Harald Naper, Vinje
Innsendt av Harald Naper, Vinje

Morsomt ekorn

Naturen er også utgangspunkt for motivet som henter tredjepremien. Dog er "kortbeint akrobat i dyp snø", som juryen omtaler bildet, langt mindre spektakulært enn nordlyset, men vel så morsomt. Ekornet er foreviget av Harald Naper fra Vinje. Han mottar konkurransens tredjepremie, et kamera av typen Canon Digital Powershot A480, sort. Premien er verdt kr. 895,-.
mpx_til_nett
Premiene i vår vinterfotokonkurranse er sponset av MPX.no

Juryen

Juryen vår har bestått av Leif Magne Flemmen, Hytteavisens medarbeider og mangeårig pressemann, blant annet med redaktør-bakgrunn fra avisene Romsdals Budstikke, Varden og Sandefjords Blad. Jarl Rehn-Erichsen utgjør den andre halvparten av juryen. Han er også medarbeider i Hytteavisen, men har i tillegg i en årrekke vært pressefotograf i bildebyrået Scanpix. Både Flemmen og Rehn-Erichsen er fortsatt utøvende fotografer både på yrkes- og hobbybasis.

Hytteavisen takker alle som har deltatt i konkurransen!

 

SAMTLIGE DELTAGERBILDER KAN DU SE HER

Her kan du se utlysningen av vår fotokonkurranse