At den store hytteleverandøren kan stille med hele 25 private fritidsboliger som visningshytter innenfor et konsentrert område, er nok takket være mange fornøyde hyttekjøpere. 

25 hytter i konsentrert område

Dette er første gang Boligpartner åpner alle visningshyttene på ett sted, sier sier hyttedirektør Sten Krogh. 

- Vi håper det vil bli godt mottatt av de besøkende. På hyttedestinasjonene rundt Lillehammer vil vi vise frem både mindre hytter i mer fortettede områder og større mer frittliggende hytter.

Hyttedirektøren har stor tro på det nye konseptet som nå skal utprøves. Tanken er at en samling av så mange hytter i et relativt begrenset geografisk område, skal trekke interesserte fra hele Østlandet. Blant de 25 hyttene som ligger på Sjusjøen, Nordseter, Hafjell og Skeikampen, burde det være modeller og løsninger som  tilfredsstiller de fleste familiers hytteønsker.

Ønsker å se flere hytter på en gang

- Vi har visning av en av våre største hytter på Hafjell. Her stiller vi med tre ulike modeller av samme flaggskip. På Skeikampen og Nordseter viser vi frem ni hytter fra den tradisjonelle karakterserien vår, og i Sjusjølia kan vi skilte med visning av hele 13 aktivitetshytter fra den populære Birken-serien vår. I tillegg har vi flyttet arrangementet til 13. oktober slik at Oslo-kundene ikke skal få dette i egen høstferie når de er på ferie et annet sted, forteller hyttedirektør Krogh. 

Tidligere har visningshelgen bestått av enkelthytter spredt over hele landet. 

- Når vi har spurt kunder og interessenter har tilbakemeldingen vært entydig, de vil se og oppleve hytter, men de ønsker å ha muligheten til å oppleve flere hytter når de først er i gang. Det har vi tatt til etterretning og lanserer konseptet «Fra hytte til hytte», forteller markedssjef Geir Thomassen.

Aktiviteter for hele familien på Sjusjøen

- I Sjusjølia i Gutubakken på Sjusjøen kan du for første gang oppleve alle våre hyttemodeller i Birken-serien. Her blir det dessuten lavvo med servering av gratis pizza, kaffe og aktiviteter for barna. I tillegg kan du få ski- og smøretips av langrennsstjerna Sjur Røthe, som for øvrig også inviterer inn i sin egen BoligPartner-hytte, sier markedssjefen. BoligPartners 

- I Sjusjølia i Gutubakken på Sjusjøen kan du for første gang oppleve alle våre hyttemodeller i Birken-serien. Her blir det dessuten lavvo med servering av gratis pizza, kaffe og aktiviteter for barna. I tillegg kan du få ski- og smøretips av langrennsstjerna Sjur Røthe, som for øvrig også inviterer inn i sin egen BoligPartner-hytte, sier markedssjefen. BoligPartners sjefsarkitekt og byggeledere står også klare for å svare på spørsmål.