Brakar-eksterior-blaa-original web

Uansett om du trives best på fjellet eller ved vannet, så er Skalahus sine hytter skapt for det norske eventyrriket. Med ulike størrelser og egenskaper har de alle unike fortrinn, likevel kan hver og en tilpasses slik at din hyttedrøm blir akkurat slik du ønsker deg.

Vale-eksterior-original-web

Arkitekttegnet for naturen

Alle hyttemodellene fra Skalahus er arkitekttegnet med fokus på å åpne opp for naturen rundt deg. Store vinduer gjør omgivelsene rundt deg til et levende bilde som hele tiden endrer seg. Her kan du leve i takt med vind og dyr mens du nyter ro, stillhet og tretoppsus. Under utarbeidelsen av akkurat disse hyttemodellene har også smarte planløsninger og optimal plassutnyttelse vært viktig. 

Se alle de eventyrlige hyttene her

Vale-interior-original-web

Alle hyttene kan tilpasses

Skalahus sine hyttemodeller er gode utgangspunkt for at du skal kunne oppfylle hyttedrømmen, men de kan alle tilpasses etter dine ønsker, behov og tomt. Kanskje ønsker du et ekstra soverom, mer takhøyde, større kjøkken eller en ekstra uteplass, da kan erfarne boligkonsulenter og arkitekter hjelpe deg med å se mulighetene som finnes i akkurat den modellen du ønsker å gå videre med.

Bestill Skalahus sin hyttekatalog. 

Bruse

Forhandlere fra nord til sør

Skalahus har lokalkjente forhandlere fra sør til nord som er klare til å ta vare på alle typer hyttedrømmer – små og store. Et første møte er alltid kostnadsfritt og helt uten forpliktelser. I tillegg til faglig dyktighet, er lokalkunnskap og gjennomslagskraft noe vi er svært stolte av, og noe som skal komme alle våre kunder til gode gjennom en forutsigbar, trygg og oversiktlig byggeprosess. Skalahus sine lokale forhandlere bistår deg i alle trinn av byggeprosessen, fra de første skissene til første tur over dørstokken i din nye hytte. Fremtidens fine opplevelser på hytta starter med en hyttedrøm i dag. 

Lenke til nettside

Bruse Vinter interiør
Bruse - interiør