- Mange «garvede hytteeiere» har besøk på hyttemessen som et årlig rituale. De tar gjerne en gjennomgang for å sjekke om det er nye produkter som kan være aktuelle. Det er ikke bare bilinteresserte som er nyfikne! Hyttefolket har klart savnet oss. Og vi dem, sier hyttegeneral Per Levik.

Nesten som vårmessen

Både Levik og kompanjong Tore Bjørnstad har utålmodig sparket i grusen i påvente av at landet skulle gjenåpnes. Så skjer den offisielle og «totale» åpning nettopp lørdag - på messens andre dag.

- Vi er lettet og glade, sier Levik. Ikke minst er vi stolte over å kunne presentere en så bred og omfattende messe på høstparten. Normalt er jo vårmessen her på Hellerudsletta den store happeningen for hyttefolk. Men denne står sannelig ikke langt tilbake.

Publikum skryter

Tore Bjørnstad berømmer utstillerne for å ha tilført messen høy kvalitet.

- Det er jo så hyggelig når publikummere kommer og skryter av messen. Mange gjorde det på åpningsdagen. Vi arrangørerer gjør jo vårt beste for at opplevelsen skal bli god. Men det er jo i første rekke utstillerne som gir messen fasong og kvalitet. All ære for innsatsen de legger ned.

Bjørnstad kan ikke nok få understreket hvilket fortreffelig sted Hyttemessen er for den som vil skaffe seg mest mulig overblikk på kortest mulig tid.

- Den som går med hytteplaner finner ikke et bedre startpunkt enn Hyttemessen. De som er kommet et hakk videre, kan godt gå herfra som nyslåtte hytteeiere. Ikke rent få har faktisk gjort hele hyttehandelen under messen, vet Bjørnstad å fortelle.

 

Messen holder åpent til og med søndag.