Alle bilder: Boligpartner

Hytta ligger i et gammeldags hytteområde med spredt fritidshusbebyggelse. Spesielt interessant er at vinnerhytta er uten innlagt vann eller strøm. Boligpartner har i utformingen vært opptatt av å skape en kompakt hytte med lite fotavtrykk.

Skjermbilde 2021-09-21 kl

Kombinerer tradisjon og modernitet

Hytta er kledd i malmfuru og forsøker å kombinere det tradisjonelle med det moderne. De kileformete innhukene på langsidene symboliserer øksehugg inn til kjerneveden i en trestamme. Stor takhøyde i stua og store vindusflater gir en lys og luftig følelse. 

- Denne kundetilpassede varianten av V1 har et solcelle-anlegg slik at den er selvforsynt med overskudd av strøm i forhold til hva eier har bruk for. Her er det koblet på 12v kjøleskap, downlights i alle rom og forbrenningstoalett, ifølge Boligpartner.

Skjermbilde 2021-09-21 kl

Stolt og ydmyk

Eierne melder at de er strålende fornøyde med hytta og at de alltid finner den gode roen når de kommer opp hit.

Thomas Lybeck er daglig leder for BoligPartner Lillehammer. Han uttaler til selskapets egen hjemmeside at han er både ydmyk og svært stolt over at dette hytteprosjektet stakk av med seieren i den landsomfattende konkurransen, som arrangeres av Boligprodusentene.

Skjermbilde 2021-09-21 kl

Glir godt inn i omgivelsene

- Dette er ei utrolig flott hytte som glir godt inn i omgivelsene. Det har vært svært spennende for oss å jobbe med dette prosjektet, og resultatet ble kjempebra! Her har kunden fått oppfylt sin store hyttedrøm, nemlig en moderne hytte med store vinduer uten innlagt vann og strøm, forteller Thomas. 

Skjermbilde 2021-09-21 kl

God, gammel hyttetradisjon

Ingvild Keller er markedssjef i BoligPartner. Hun er svært glad for prisen "Årets Hytteprosjekt 2021"

- Vi er ekstra stolte over at det var akkurat denne hytta som vant. Dette er ei hytte uten strøm og innlagt vann, og her er man tilbake ved den gode, gamle hyttetradisjonen. Med et lite fotavtrykk i terrenget og miljøvennlige løsninger har man her lykkes med et hytteprosjekt helt i tråd med BoligPartner sine verdier og fokus som trehusbygger, uttaler markedssjefen.