prospekt1
60 PROSENT: Hytta, med fin kveldssol, gikk til 60 prosent over takst. FOTOGRAFIER FRA MIDTGAARD & OPTUN

KRAGERØ Hytta på Buholmen i Kragerø-skjærgården ble solgt mandag til en kunde fra Oslo.
- Den gikk for 60 prosent over takst. Dette er veldig spesielt, sier megler Hans Magnus Semb i Kragerø-firmaet Midgaard & Optun i Kragerø til Varden.
- Det var kveldssola som gjorde det. Her er det sol til den går ned bak horisonten.
Den 89 kvadratmeter store hytta har ikke innlagt strøm, ikke innlagt vann, og dermed heller ikke dusj eller vannklosett. Planløsningen er ikke optimal. Det trekker også ned at den tre mål store tomta er festetomt. Hytta er fra 1961. Et uthus og to brygger fulgte med på handelen.
- Beliggenheten på Buholmen er veldig bra, sier Semb. Den er også svært godt vedlikeholdt. - Vi ser her at man får igjen for vedlikeholdet når man selger.

prospekt
FINT, MEN ENKELT: Bildene fra salgsprospektet tyder ikke på luksus. Men det gjør prisen!

Det er få slike eiendommer til salgs for tida. Det er med på å bringe prisen opp. Semb trekker også fram et grundig forarbeid med salget før hytta ble vist fram. I alt 17 interessenter hadde bedt om å bli holdt orientert gjennom budrundene, og tre var med oppover i budrundene.
Når de gjøres handel i denne prisklassen, undersøker både megler og selger utviklingsmulighetene. Her er det mulig å få lagt inn både strøm og vann. Det er sågar mulig å rive hele dagens hytte og bygge en ny på opptil 100 kvadratmeter. Da kan man også bygge en bod på 15 kvadratmeter.

Kilde: Varden.no
Tekst: Tore Svarverud
FOTOGRAFIER FRA MIDTGAARD & OPTUN