De senere årene har vi også fått andre krav til at møblene skal være pene og komfortable, og vi er blitt litt mer gjennomtenkte når det gjelder farger og stoffer. Våre 200 utstillere har mye å by på av møbler, kjøkken og annet hytteinteriør. Vi tror også mange vil ha stor glede av å besøke Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI) sin stand i år. Her står en interiørdesigner klar til å gi deg gode råd om fargevalg, stoffer og møbler. Her kan du rote deg frem i hauger av stoffprøver og få hjelp til sammensetning av tekstiler og farger. På standen vil det også stå malemestere som demonstrerer maleteknikker, og de vil bidra med hjelp til produktvalg og gi praktiske råd.

Også i år kommer Idébladet Hyttelivs ekspertpanel, jurist, arkitekt, lafteekspert og bygningskyndig, for å gi veiledning gjennom foredrag samt svare på spørsmål fra dere.

På tunet til Hellerudsletta Hytteutstilling vil det være flere demonstrasjoner, som blant annet utvendig behandling av ny hytte, håndlaft, tjærebrenning og muring av utepeis med skifer. I tillegg er det flere av våre utstillere som demonstrerer produkter og håndverksteknikker på sine stands. Utover dette finner du utstillere med stor kompetanse og kunnskap om alle tenkelige hytteprodukter.

Kilde: norskhytteliv.no