Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ANDRIMNE MODERNE fasade1
Andrimnre moderne
STORHEDDER fasade1
Storhedder
FENJA avstand1
Fenja
GRID PLUSS interiør1
Grid pluss
FONN fasade1
Fonn
Hytte L1
Hytte L1
GRID PLUSS fasade1
Grid pluss
PHOTO GEIR GISMERVIK PHOTOGRAPHY 1B1A6165
Foto: Geir Gismervik

Berge Sag Hytta

Vi har alle mange og ulike behov og kriterier som skal oppfylles før vi faller ned på vårt endelige valg av ny hytte. Alle hyttemodellene våre har forskjellige egenskaper og kommer i forskjellige størrelser og prisklasser, slik at vi kan realisere hyttedrømmen akkurat for deg.

Finner du ikke akkurat "din" hytte på våre nettsider og kataloger, så har vi et meget bredt utvalg av hytter vi har bygget tidligere som kanskje kan passe for deg. Ønsker du å få tegnet din helt egen, unike hytte, så har vi egne arkitekter som sammen med en av våre dyktige hytteselgere, kan ta deg gjennom prosessen frem til deres egne drømmehytte.

Berge Sag kan bygge ferdige hytter for kunder som har byggeplaner fra Trondheim og ned i hele Sør-Norge. Byggesett i Proff kategorien, leverer vi over hele landet. 

Vi kan levere hytter i flere kategorier, fra Proff byggesett til nøkkelferdig hytte.

Berge Sag er et solid selskap med røtter helt tilbake til 1888, med dyktige medarbeidere og solid økonomi. Ved å velge Berge Sag som hytteleverandør, kan du være trygg på at vi leverer det vi har lovet, slik vi har gjort det i over 130 år.

Direkte link til hytter på nettsidene: https://www.bergesag.no/byggesett-hytter

Kontaktinformasjon

Navn: Berge Sag og Trelast AS
Adresse: Haukelivegen 676, - 5582 Ølensvåg
launchHjemmeside emailEpost phone53 77 54 00