Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
1
2
3
4
6[1]

Bomløsning for nordisk klima

Vi har veibommer til de fleste formål, også hyttefelt og båtforeninger. Gjør hytteveien og hyttefeltet trygt med våre hyttebommer, og samtidig sørg for god trafikkflyt. 

Enkelte bomløsninger har høy driftssyklus mens andre bommer står lenge stille mellom hver syklus – i begge tilfeller er det viktig med pålitelige bommer som skal tåle norske forhold. Våre veibommer er nøye vurdert av eksperter. De er laget for å fungere gjennom lange vintre og utsatte plasser.

Når en skal velge hyttebom er grad av driftssyklus ofte svært viktig. Det er også viktig at bommen faktisk åpner når den har stått stille lenge. Våre bomløsninger har egen innstilling for automatisk åpning ved strømbortfall. 

Magnetic Access og Access Pro

Velkjente tyske Magnetic driver stadig med nyutvikling og forbedring av sine veibommer. Magnetic Access-serien er velegnet for hytteveier, hyttefelt, campingplasser, borettslag eller annen kommersiell bruk. Access Pro-L er med sin låsebredde på opptil 6 m og de omfattende funksjonene, en perfekt løsning for adgangskontroll på hytteveier, parkeringsplasser, i forretningslokaler, i boligområder og sammenlignbare områder. Brukeren kan velge mellom flere inngangs- og utgangsfunksjoner. Åpningstider og lukkingstider kan velges uavhengig av hverandre i tre trinn.

Magnetic Access har høy ytelse. Bomhuset er produsert i aluminium og er pulverlakkert. Alle delene er laget av høykvalitetskomponenter som garanterer pålitelig bruk i tøft klima. Med lavt strømforbruk, høy-intensiv bruk og display på norsk gjør denne bommen til et sikkert valg.

  • Høyt funksjonsnivå for tilkobling av mange applikasjoner
  • Svært lave driftskostnader og lang levetid med MHTM-styring
  • Brukervennlighet og optimal tilgjengelighet
  • Gjennomtenkt og anerkjent design gjennom Red Dot Design Award
  • Designet for 10 millioner sykluser

Link: https://gardasikring.no/produkter/omradesikring/bomlosninger/magnetic/    

Garda.png

Kontaktinformasjon

Navn: Garda Sikring
Adresse: Borgeskogen 49 - 3160 Stokke
launchHjemmeside emailEpost phone4000 2101