Messen er det største nasjonale arrangementet for byggbransjen i år og du finner god faglig kunnskap blandt utstillerne.
Du kan lese om byggmessen her

Du kan se utstillerlisten her

Ønsker du å besøke messen?
Arrangementet finner sted i Trondheim Spektrum Nidarø.

Åpningstider:
Torsdag 30. oktober kl. 11 - 20
Fredag 31. oktober kl. 11 - 20
Lørdag 1. november kl. 11 - 18
Søndag 2. november kl. 11 - 18

Inspirasjon og fornuft
Det er nå 30 år siden vi arrangerte den først Byggmessen i Trondheim. Det er derfor med ekstra stolthet vi igjen har gleden av å ønske velkommen til Bygg2008 i Trondheim Spektrum Nidarø. I dagene 30.oktober til 2. november samles igjen Norges byggekspertise under samme tak i Trondheim.
I 2006 valgte vi å legge Byggmessen til våren. Vi fikk da et fantastisk sommervær og besøket ble godt under det normale. Nå er vi igjen tilbake til høsten og der blir vi. I løpet av fire dager vil Byggmessen stolt vise nytt og nyttig til både fagfolk og forbrukere. Byggmessen er møteplassen for alle som går med bygge- eller oppussingsplaner i sitt eget hjem, eller på hytta. Du vil få en unik sjanse til å treffe et mangfold av fagfolk som vil gi deg inspirasjon og svar på ulike typer byggetekniske spørsmål. Byggmessen er for fagfolk en unik sjanse til å møte kollegaer og konkurrenter.
I forbindelse med Bygg2006 blir det også i år holdt flere konferanser.

Tresenteret arrangerer ”Treuka 2008”. Her fokuseres det på bruken av tre og trebyene Bergen, Stavanger og Trondheim vil presentere sine prosjekter.
Forbrukerrådet arrangerer ”Boligkonferansen 2008” med fokus på unge i boligmarkedet. På konferansen deltar blant annet Statsråd Magnhild
Meltveit Kleppa. Med andre ord er det både inspirasjon og fornuft å hente i bøtter og spann.

Birger Melå
Adm. direktør