Skjermbilde 2021-02-24 kl
Simon Field er et navn som klinger godt i musikkelskeres ører. Han har satt opp spilleliste for terrassehygge på hytta. Foto: simonfield.no

Som med mye annet er det vitenskap i hvordan en perfekt låt blir til. Et kjapt søk avslører hvor sprikende de kan være i stil. Under søket “pop songs” i Google er “24KGoldn - Mood”, som lå på førsteplass på Spotify i Norge nylig listet opp rett ved siden av udødelige “Kim Carnes - Bette Davis Eyes”, og den nyere “Dua Lipa - Break My Heart”. 

 

Resepten på den perfekte låta

Men hva har egentlig disse til felles bortsett fra millioner av streams? Vel, skal vi tro Max Martin, en av de mest suksessfulle produsentene og låtskriverne gjennom tidene, er det spesielt fire ting som er viktig å fokusere på: at refrenget kommer tidlig i låten, at språket i teksten er enkelt å forstå, at det helst er færre enn fire akkorder i låta, og at hver linje i verset har like mange stavelser. En slags matematisk suksessoppskrift for hvordan en catchy låt kan lages.

Chill Out med Simond Field

Naturligvis har du først og fremst favorittmusikken din på øret. Men vi synes sannelig du skal gi øre til vår spilleliste også. Den er sammensatt av Simond Field. Med over 50 millioner streams på Spotify og med sterke utgivelser på Subliminal, Universal Music, Sony Music Ultra, disco: wax og Perfect Havoc har Simon Field etablert seg som et kjent navn i norsk EDM og house-scene. Simon opprettet også den første IBIZA-spillelisten på Spotify. Denne blir fortsatt moderert av ham selv, og gjenspeiler hans inspirasjon som artist. Listen er satt sammen av nye og gamle klassikere.

Her finner du hans Chill Out Spotifyliste!

Produktbilde - Chill Out Chardonnay Australia_Web
Chill Out er en serie kvalitetsviner fra nøye utvalgte vingårder rundt om i verden - fra Australia og Sør-Afrika til Tyskland og Spania. Serien inneholder en rekke druesorter og smaksprofiler som er enkle å like. 
Smaksnotater: Smaken er frisk med hint av modne røde epler, honning og vanilje. 

Detaljer Vinmonopol pris: kr 399,90, Vinmonopol nr: 2039306
Druetyper: 100 % Chardonnay 
Serveringstemp: 8-10 °C

Chill Out i godstolen

Sett deg i godstolen foran peisen eller i hytteveggen og nyt. Opplevelsen heves atskillige hakk med noe godt i glasset, for eksempel den behagelige vinen Chill Out. Chardonnaydruene i Chill Out kommer fra nøye utvalgte vingårder rundt om i verden - fra Australia og Sør-Afrika til Tyskland og Spania.

Serien inneholder en rekke druesorter og smaksprofiler som er enkle å like. Ukompliserte og gode viner som faller i smak hos mange.

Så sett på spillelista, skjenk deg et glass og nyt øyeblikket. Kanskje retter du ut armen for en skål med hyttenaboen også?