Foto: Viaplay/Nent

Mange fans har lurt på om det kommer en sjette sesong av «Eventyrlig oppussing». Nå er det klart at Norges eksotiske oppussingsprogram kommer tilbake med programleder Halvor Bakke i spissen.

- Vi har en veldig stor bredde og spredning i type hytter vi tar for oss i denne sesongen. Vi har nylig vært på Andøya. Det ble en spektakulær naturopplevelse, og det var utrolig gøy at vi fikk sett hval. Hver gang vi pusser opp en hytte er vi like spent på hvordan hytteeierne vil reagere når de får se hva vi har gjort. Og denne gangen ble det en tårevåt visning for superfornøyde eiere, sier Halvor Bakke.

Tannsjoen-arbeidsbilde-TMM-00632_jpg
Sammen med snekker Ole Rosén-Lystrup (t.h.) og tømrer Gustav Brustad-Nilsen (t.v.), har Halvor pusset opp flere nye hytter - til eiernes store begeistring. Foto: Viaplay/Nent

Skikkelig utfordring i Uvdal

Sammen med snekker Ole Rosén-Lystrup og tømrer Gustav Brustad-Nilsen, har Halvor også besøkt blant annet Stavern, Uvdal, Trøndelag og Fredrikstad denne sesongen.

- I Stavern jobber vi mye med uteområdet, så også mange huseiere kan hente inspirasjon av å se den episoden, sier Halvor Bakke og legger til at de tre fikk en skikkelig utfordring på hytta i Uvdal.

- I Uvdal kom vi til en skikkelig 80-tallshytte som var helt urørt. Med enkle grep har vi transformert hele hytta. Hytta ser kliss ny ut selv om vi jobbet med et begrenset budsjett. Alle de som har hytter fra denne tidsepoken kan hente masse inspirasjon til smarte løsninger, forklarer Halvor Bakke.

Hva er det med nordmenn og sofaen?

Den populære programlederen vil som vanlig bruke «Eventyrlig oppussing» til å hjelpe seerne med å bruke blikket.

- Det er utrolig viktig å ta innover seg naturen. De fargene du ser utenfor hytta kan du ta med deg inn. Jeg håper at folk lærer noe generelt om fargebruk og møblering. For meg er det en gåte at nordmenn absolutt skal ha sofaen klint inntil en vegg og ikke ute i rommet, sier Halvor Bakke lattermildt.

Programredaktør Une Søreide er strålende fornøyd med at trioen Halvor, Ole og Gustav har sagt ja til å lage en sjette sesong av «Eventyrlig oppussing».

- Ingen er bedre til å finne ekstremt kule løsninger enn disse tre gutta. Vi er svært glade for at de har sagt ja til å lage en ny sesong, og spesielt i en tid da mange nordmenn bruker hyttene sine mer enn noen gang, sier Une Søreide.

Premiere: Torsdag 24. september kl. 21.30 på Viaplay, Viafree og TV3