hytte57millioner
Det gir en kvadratmeterpris på 850.000 kroner.

– Ha, ha, det ville blitt norgesrekord om den hadde gått for det, ler Skogsberg før han avslører at den høye prisen er en trykkfeil gjort med vilje.

– Jeg bare slang på en ekstra null. Du kan tro jeg fikk en del klikk på annonsen tirsdag kveld, humrer han.

- Et pek mot finn.no

41-åringen endret prisen som et pek mot finn.no. Han mener nemlig at tjenesten bevisst lar hytter som ikke har beliggenhet på Hvaler, likevel får ligge under øykommunens tag på nettet.

– De vet at mange søker på Hvaler, derfor får hytter i for eksempel Sandefjord ligge under Hvaler. Jeg har klaget, men de gjør ikke noe med det, fremholder Skogsberg.

– Det synes jeg er irriterende. Og tenkte at jeg ville lage litt moro med feil annonse.

Solgaranti

Hytta ligger på Vesterøy, og har ifølge annonsen en tomt på 3,5 mål. Egen strandlinje følger også med, samt garanti om null eiendomsavgift, men flest soldager i året.

- Jeg håper jo at noen vil kjøpe hytta. Den har alt man kan ønske seg, reklamerer Skogsberg.

Og går man lenger ned i annonsen, under bildene og gigantprisen på 57 millioner kroner, står det tydelig med litt mindre skrift at hytta koster "bare" 5,69 millioner.

- Skal ikke skje

Direktøren i Finn eiendom, Johan Fredrik Høvås, liker dårlig at privatpersoner legger ut feil informasjon i annonsene.

- Dersom noen legger ut fritidsboliger under feil postnummer setter vi pris på tips. Vårt kundesenter vil da ta kontakt med vedkommende slik at det rettes opp. Det samme gjelder dersom prisen er feil, skriver han i en SMS til f-b.no.

Klikk her for å komme til Hytteavisens Facebook-side