- Hvis man ser på kjøkken og bad ser vi ofte at folk vil ha det samme som de har i leilighetene i sentrum.
Man kjøper omtrent det samme til begge steder, og hytta begynner å ligne mer og mer på boligen hjemme. Fasaden vil alltid være mer preget av at det er en hytte, men innvendig vil folk ha den samme komforten som hjemme, sier Fredrk Stuhr i Aktiv Eiendomsmegling til Nettavisen. 

Tore Rugsveen i Terra Eiendomsmegling selger primært hytter på Hafjell, Skeikampen og på Kvitfjell. Han vet hva folk vil ha.
- Først og fremst er det beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet, slår han fast. Når det gjelder det innvendige er det et par ting stort sett alle vil ha på hyttene sine.
- Et par ekstra rom er viktig for mange, sier Rugsveen og slår fast at den største gruppen av kjøpere er folk i 40-årene. De har ofte voksne barn, og vil gjerne ha ekstra plass. I tillegg vil de fleste ha peis og ikke minst badstue, forteller megleren til Nettavisen.
Christoffer Askjer hos Poppe og Co. peker også på komforten som viktig for de kjøpelystne.
- Nå vil folk på hytta for å nyte sin fritid, ikke for å styre med oppvask og vedbæring. Interiørmessig ser vi en klar dreining mot at folk er mer opptatt av lyse og moderne løsninger enn tidligere, sier Poppe og bekrefter at hytter med komfort er mye enklere å omsette enn mer primitive hytter uten innlagt vann og strøm.

Foto: Favoritthytten.no