Et bord, et skap, nytt eller gammelt, her er mulighetene mange. Men husk at høyden er viktig. Mål hvor høyt du har det hjemme og vurdér om du er fornøyd eller ønsker å gå opp eller ned noen centimeter.

Maling og hullbor

I eksemplet vårt ser du et gammelt skap som har stått i stua, Noen malingsstrøk måtte til, og et hull ble skåret ut i plata med et passende hullbor, det vil si et bor som ser ut som ei rund sag.

vask
Vasken er italiensk

Ekte steinvask

Hytta er litt gammeldags, så derfor den gammeldagse stilen. Da passet det godt med en italiensk vask av travertinstein, brakt hjem på fly. Den veier mindre enn en koffert.

skuff
Tre ekstra vegger er nødvendig. Her er det laget enda flere for å få flere rom.

Måtte bygge om skuffen

Rørdeler til avløp er lett å få tak i, men skuffen kan selvfølgelig ikke brukes som den er. Det måtte skjæres ut et spor og lages tre ekstra vegger. Da kan skuffen brukes som skuff igjen.

Gammeldags blandebatteri

Den største utfordringen i dette tilfellet var blandebatteriet, som også måtte være i gammel stil. Det løste seg etter et søk på internett og ble kjøpt nytt i en nettbutikk.

Ellers kan det være muligheter både på Finn og hos rørleggere. Det hender nemlig at de demonterer gammelt utstyr hos kunder.