Artisten har sammen med kjendiser som Erik Solér og Kjell Nupen har kjøpt seg inn i et hytteprosjekt i Kristiansand. De 48 hyttene til 150 millioner bygges nå i strandsonen, stikk i strid med politiske vedtak. Årsak: Et smutthull i loven.

 

Næring. I og med at området er regulert til næringsdrift kan man ved hjelp av utleieklausuler definere hyttene som næringsvirksomhet. Bygningssjef i Kristiansand fortviler:

- At et næringsområde blir en privat hytteby er ille. Her vil etter alt å dømme allmennhetens interesser bli skviset. De hadde aldri fått lov til dette i dag, sier Gunnar Stavrum til fvn.no .

 

Investering. Bjørn Eidsvåg sier han har investert for å leie ut, og vil trekke seg hvis bygningssjefen får rett i sine antakelser.

- Jeg fikk råd av venner om at dette var en god investering. Det er ren pengeplassering. Jeg vil kanskje bruke hytta noen uker i året, men vil først og fremst leie ut. Men hvis bygningssjefen får rett og stedet blir snikprivatisert, så er ikke jeg med lenger, sier Eidsvåg.

Han har allerede hytte i Søgne og på Geilo. Foreløpig har han innbetalt 40.000 kroner av totalt fire millioner kroner for sin hytte i Skudeviga.