Men da må du melde deg på konkurransen deres og sende inn en begrunnelse på at nettopp hytta di er Norges drømmehytte 2015.

Epostadressen er konkurranser_hytteliv@egmont.com, og i e-posten må du beskrive hytta.

I konkurransereglene leser vi at du må legge ved minimum tre bilder av hytta innvendig og minimum to utebilder fra ulike vinkler.

Ta bilde av det som gjør hytta spesiell, det som du mener gjør den til ei drømme­hytte, oppfordres det.

Frist for innsending: 17. april.

Hytta kan ligge hvor som helst

Det er tredje år på rad bladet kårer det juryen mener er Norges mest inspirerende hytte.

Den kan være liten eller stor, ligge ved sjøen, i skogen eller på fjellet, leser vi, så her er det muligheter for mange.

Fine premier

Bladet lokker med flotte premier!

1. premie: Gavekort fra Moelven Wood med en verdi på hele 35 000 kroner. Med premien kan du kjøpe deg det du trenger til hytta - innvendig eller utvendig. Den kan hentes ut på alle byggevarehus som fører produkter fra Moelven.

2. premie: Det moderne og solide designmøblementet Racquet fra Hans K.
Stolene i rotting og eik har røtter i skandinavisk designtradisjon. Premien inkluderer to stoler med høy rygg og et rundt salongbord i eik. Verdi ca. 20 000 kroner.

3. premie: Ei sikkerhetspakke fra D-Link. Den består av ett utendørs- og to innendørs kamera, én ruter og én nettverkslagringsstasjon. Med denne løsningen kan du følge med på videooverføring fra hytta direkte til din smarttelefon eller nettbrett hjemme. Verdi ca. 7000 kroner.