Bildet over: Denne hytteiendommen er til salgs i Trysilfjellet til den nette sum av 18 millioner kroner. Hytta ligger ikke langt fra Turistsenteret med ski in/ski out til løypenettet i fjellet. Foto: Eie eiendomsmekling

Ikke engang Kongesuiten i Radisson Blu-hotellet i Trysil kommer opp i summen som det forlanges for hytta i Landerudvei 633 i Trysilfjellet.

� � Salgssummen for Kongesuiten var opprinnelig 12,2 milllioner kroner, men med en del tilvalg havnet prisen på 15 millioner kroner. Nest dyreste suite i Radisson Blu-hotellet ble solgt for 9,2 millioner kroner og den dyreste hytta som er solgt i Trysilfjellet til nå, er ei hytte på Håvi som gikk for 12,8 millioner kroner i fjor, opplyser eiendomsrådgiver for Hedmark Eiendom, Jo Inge Bjørnebye, som til sammenligning har Trysil Hotel til salgs for omtrent samme sum som hytta i Trysilfjellet er prissatt til.

Trysils dyreste hytte_innvendig
Bildet er fra spisestuedelen i hytta, med solid tømmer i vegger og tak. Foto: Eie Eiendomsmegling

Flere interesserte

– Vi har allerede merket interesse for prakthytta som eieren har prissatt til 18 millioner kroner, opplyser eiendomsmekler Liv Ljosland Karlsen, fra Eie eiendomsmekling i Trysil. Eiendomsmekleren regner med at det kan ta litt tid å selge den store tømmerhytta som ble lagt ut for salg rett før helga. Men allerede nå, etter bare et par dager, har Karlsen hatt henvendelser fra folk som er interessert i å vite mer om prakthytta.

– Vi er allerede i gang med å sile seriøse henvendelser fra de mer useriøse. Men så langt har vi ikke fått inn noe konkret bud, opplyser Karlsen.

– Er det er mange hytter til salgs i Trysil nå?

– Det er flere hytter til salgs i Trysil nå enn hva det gjennomsnittelig bruker å være. Men det er ikke unormalt. Markedet svinger opp og ned, og det er også mange som ønsker å kjøpe hytte i Trysilfjellet. Bare nå i høstferien skiftet flere hytter i Trysil eiere, opplyser Liv Ljosland Karlsen.

Les også: Full hyttestans i Trysilfjellet

Innholdsrik

Eiendommen har en meget høy standard og alle fasiliteter som tenkes kan. Den har blant annet egen soveromsfløy med seks soverom og tre bad, flere haller, lekkert kjøkken, flere oppholdsrom, boblebad, biljardrom og skistall for å nevne noe. Hytta har 21 sengeplasser, er ti år gammel og har ski in/ski out. Og den som kan bla opp rundt 18 millioner kroner, kan bli lykkelig eier av denne hyttedrømmen i Trysilfjellet.

 

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDE