Påsken starter med to store arrangementer i Lillehammer regionen.
Først ute er Lillehammer Blues weekend 2007 30.mars - 31.mars
Den Amerikanske supergruppa Little Feat topper plakaten under Lillehammer Bluesweekend. Konserten med den legendariske gruppa blir den eneste i Europa denne våren, og er den største satsingen i byens bluesfestivals historie. Bandet meldes og være i toppslag og vi ser frem til en enorm opplevelse på Lillehammer lørdag den 31 mars. Det meldes om stor etterspørsel etter billetter og hotellrom.
Også i år arrangeres Hafjell Gospel i palmehelgen, 30.mars - 1.april. Arrangørene ønsker at Hafjell VinterGospel skal være med å gi en god start på påskefeiringa ved å samles om påskens budskap gjennom sang og musikk. I tillegg ønsker man at Hafjell VinterGospel skal være en inspirasjonskilde for det lokale sang- og musikkliv og har hvert år invitert kjente kor og artister utenfra som har bidratt til dette.
På Sjusjøen Skisenter prøver man å slå den gamle verdensrekorden i flest mulig folk på en stk plastikk som er på 245 personer. Hysterisk morsomt.
Flere av hotellene i regionen byr på artister og standup. Dessuten holder museene i regionen åpnet i påske.
På Hafjell vil man i løpet av påsken blant annet kunne oppleve P4 Vinterlyd - Krafttak mot kreft
Konkurranser: Bungyrun, skicross og snowboardsimulator. Minikonsert m/Tone Damli Aaberge.
For de som er sportsinteresserte kan vi anbefale landskamper i håndball på Jorekstadhallen der det norske landslaget J88 skal spille kvalifisering for EM mot Serbia, Kroatia og Estland. Dette finner sted 6-8. april
Føret på fjellet er utmerket. Kalde netter og sol på dagtid gjør at løypene holder god kvalitet og ennå er det over 1 meter med snø på Nordseter og Sjusjøen. Hafjell alpinsenter og Sjusjøen Skisenter har alle nedfartene åpne og venter stor pågang i påsken.
Turistsjef Geir Kollstrøm opplyser at det fremdeles er noe ledig kapasitet, men at det gode været den siste uken har ført til stor etterspørsel etter overnatting.