Thea Mostue Faleby_640x427
Prosjektleder Thea Mostue Faleby er fornøyd med årets Hyttelivsmesse og er allerede i gang med å planlegge neste år. Foto: Lena Malnes

Bildet over: – Hyttelivsmessen skal være for hele familien, mener Thea Mostue Faleby. Foto: Lena Malnes

Sommervær, konfirmasjonshelg og konkurrerende messe gjorde sitt til at besøkstallene ikke ble de helt store på årets hyttelivsmesse på Hellerudsletta. 10.603 personer ble registrert gjennom portene på Exporama denne maihelgen, mot i overkant av 16.000 besøkende i fjor. Men prosjektleder Thea Mostue Faleby er likevel fornøyd.

LES OGSÅ: Årets andre hytttehappening

– Tross lavere besøkstall, har det gått veldig bra. De fleste utstillerne har vært kjempefornøyde. Mange har solgt bedre i år enn i fjor selv om det var flere besøkende i 2010, sier hun.

På minussiden har prosjektlederen notert seg at utstillerne som ikke hadde hytterelaterte produkter var misfornøyde. Men mange av dem som opplevde økt salg, har allerede meldt sin interesse for neste års messe.

Hyttelivs6_640x427
Mange utstillere meldte om godt salg. Foto: Lena Malnes

For hele familien

– Det synes jeg er veldig hyggelig. Nå er det bare å kjøre på til neste år, sier Mostue Faleby som kan fortelle at de er godt i gang med å planlegge Hyttelivsmessen for 2012.

LES OGSÅ: Hyttelivsmessen til helgen

LES OGSÅ: To hyttemesser denne våren

– Vi har hatt møte med utstillerne og fått noen ideer. Vi vil blant annet ha enda mer aktiviteter og ting som skjer. Vi vil at Hyttelivsmessen skal være et sted å dra for hele familien. Et forslag er dyr på uteområdet. Vi ser også på nye varetyper, som småbåter og antikviteter, avslutter Mostue Faleby.

Klikk her for å gå til Hytteavisens Facebook-side