Og siden han samme kveld skulle til pers i tango i TV2s «Skal vi danse», ja, så var det nettopp i tango det gikk ute på terrassen.

5C7A4070
Etter åpning av den nye visningshytta på Norsk Hyttesenter, bar det rett til TV2 og ny utfordring i

- Jeg kan jo ikke tango

- Jamen, jeg kan jo ikke tango, proklamerte Else Marie Risøe Evensen da hun ble invitert ut av Eilev. Ei heller Eilev var særlig stø i sjangeren før han begynte øvingene til lørdagens danseprogram. Men som alle selv kunne bevitne på TV2 lørdag kveld, sitter tangoen nå som et skudd. Han gikk videre i konkurransen, åpenbart med god margin.

Else Marie Risøe Evensen er desto tryggere når det kommer til hytteinteriører. Hun har nemlig stått ansvarlig for hele interiørutformingen i den nye Saltdalshytta. Også konsernets forrige, Aurora Nova, som ble åpnet for knapt et par år siden, ble formet og stylet av interiøreksperten, som er daglig leder for Riis Interiør AS. Firmaet er spesialisert på å levere alt fra de minste interiørgjenstander til det komplette innemiljøet, farge- og materialvalg inkludert.

Saltdalshyttas mest populære

Den nye hyttemodellen i den populære grenda av visningshytter ved Exporama Senteret, er på kort tid blitt Saltdalshyttas mest etterspurte. Noe av clouet er den romslige hemsen, tror selger Eirik Enge.

- Jeg har klart inntrykk av at mange kjøpere faller for den store hemsen med to soverom og innbydende loftstue med ark og store vindusflater.

Eilev hadde ikke forestilt seg at han skulle bli hyttebygger i en alder av 27-28 år. Men når hovedpremien i Farmen var en slik hytte, ja, så var han ikke i tvil om at han ville sette den opp på hjemtraktene – på Norefjell. Bilen han vant har han derimot solgt.

Bygger flaggskipet

Etter å ha vært litt i tenkeboksen, bestemte han seg imidlertid for å «oppgradere». Han har lagt til noen egne midler og begynner nå i høst byggingen av Aurora-seriens flaggskip, Smart 186.

- Den passer perfekt til den utsiktstomta som jeg har skaffet meg, forteller Eilev til Hytteavisen. Tomta ligger ca 650 meter over havet og herfra skuer han ut over Krøderfjorden og omkringliggende bygder.

Han gleder seg til på komme i gang og har slett ikke tenkt å overta hytta nøkkelferdig.

- Jeg ønsker å gjøre mest mulig av innredningsarbeidet selv, kanskje med litt hjelp fra familien, blant andre en onkel som er i snekkerfaget, forteller Eilev.