Foto: Alex Iversen/TV 2

Farmen-vinneren har nemlig vært på visninger på hyttetomt på Gautefall i Vestfold og Telemark fylke, ikke langt fra hjemstedet Gjerstad i Agder. Med seg på visningene har han hatt med barna sine, tvillingene Anna og Lars Erik.

Holdt på å trekke seg

– Jeg har vært på visning på Gautefall og skal også opp dit og kikke etter jul, sier han til Aust-Agder Blad.

Han forteller at han nå er i gang med å sjekke leverandører til kjøkken og innredning.

- Det er en del som må gjøres, sier Haugen til lokalavisa.

Seieren i Farmen satt langt inne for gjersdølingen. Som utfordrer vant han til slutt med ett poengs margin. Underveis var han faktisk i tanker om å avbryte. Savnet av tvillingene gnaget samvittigheten. De skulle til og med konfirmeres mens han var borte. 

– Det var mye frem og tilbake der jeg kjente mye på om jeg skulle si ja til å være med. Ungene var med på beslutningen, og de ville at jeg skulle gjøre det – fordi jeg fikk kanskje bare denne ene sjansen, forteller han til Her og Nå.

Hytte også i Tvederstrand

Til bladet gjorde han det klart at han i motsetning til flere andre Farmen-vinnere ikke ville selge vinnerhytta, men sette den opp et sted på fjellet.

– Problemet er bare at jeg kjøpte meg hytte i Tvedestrand i sommer. Jeg har ikke råd til å kjøpe ny tomt og sette opp hele pakka, for hytta kommer jo ikke ferdig, uttalte han til Her og Nå i desember.

Imidlertid ser det nå ut til at det ordner seg med tomt og at Farmen-vinneren får realisert fjellhytte-drømmen sin på Gautefall