Giganttomten like ved Trysilfjellet kan bli din, men da må du grave dypt i lommene. Tomten er lagt ut i markedet med en prisantydning på 40 millioner kroner, melder n24.no.

Ifølge ansvarlig megler for salget, Petter Birkrem hos Privatmegleren, kan man bygge hytter og leiligheter på til sammen 9.300 kvadratmeter på tomten. Tomten selv er på hele 12.500 kvadratmeter.

- Dette ligger midt i smørøyet og har panoramautsikt mot fjellet, skryter Birkrem når han blir kontaktet av Næringsliv24.

Ligger ved norges største alpinanlegg

n24.no skriver videre at tomten ligger på høydedraget i Fageråsen med Fageråsen Høyfjellssenter kun 500 meter unna. Avstanden til Trysil sentrum er om lag 9 kilometer. Megleren kan i tillegg friste med nærheten til Norges største alpinanlegg. Anlegget i Trysil har 30 heiser, 64 nedfarter og egen snowboardpark.

- Hvordan har dere kommer frem til prisantydningen på 40 millioner?

- Det er beregnet ut fra prisnivået på andre eiendommer som er solgt i dette området, sier Birkrem. Han mener en kjøper vil ha gode muligheter til å tjene penger på tomten

Kun markedsført i Norge

Tomten ble lagt ut i markedet for tre uker siden, og ifølge Birkrem har fem-seks interessenter allerede meldt seg. Så langt er salget kun markedsført i Norge, men etter sommerferien vil tomten også bli testet i markedet i Sverige og Danmark.

Selger av tomten er selskapet Norske Fjellbygg AS. Selskapet kontrolleres av Rolf Bent Holm og Geir og Thea K Brumoen. Ifølge megleren er selgerne åpne for å selge tomten i flere deler, men ønsker primært å selge tomten i en del, skriver n24.no

Bilde: Privatmegleren.no