Området rundt Fondsbu byr på flotte vårskiturer til topper over 2000 moh.
Nå er vinteren 2007 snart over, og siste helga feirer Fondsbu nok en superbra vinteresesong. På lørdag kveld spiller bandet Hot Stuff (de samme som spilte i fjor) og da blir det liv og dans i spisesalen til langt ut på morgenkvisten - det er sikkert!

Meteorologisk Institutt kan fortelle at værutsiktene for helga er lovende med nordlig bris (det betyr alltid godt vær på Eidsbugarden) og for en stor del pent vær, mildt om dagen men minusgrader om natta. Kan det blir bedre?

Dermed er Fimbul Jostedal klare til å ta folk til topps både lørdag og søndag. Lørdag 28. april tilbyr Fondsbu føring til Uranostind (2157 moh) - kr. 700,- og søndag 29. april til Galdeberg (2075 moh) - kr. 500,-.

Ellers er det muligheter for flotte skiturer i det fantastiske området rundt Eidsbugarden. 

Det har fortsatt ledige plasser, så ta turen til fjells og nyt siste innspurt av vintersesongen 2007 på Fondsbu!

Kontakt Fondsbu direkte for reservasjon av plass på hytta. Deltakelse på toppturer kan bestilles ved ankomst.

Telefon 906 92 462 , e-post: post@fondsbu.no 

Fondsbu ligger på vakre Eidsbugarden ved Bygdin i Jotunheimen. Hytta har et levende miljø og er et populært sted for toppturentusiaster i alle aldre.
 
Slik kommer du til Fondsbu fra Oslo:
Ta buss (Valdresekspressen) til Tyin. Du kan også kjøre bil fra Oslo til Tyin. Du kjører over Hønefoss og mot Valdres. Kjør til Fagernes og videre mot Tyinkrysset og så opp til Tyin. På Tyin er det stor parkeringsplass. Bergn ca 4,5 timer på kjøreturen.  Fra Tyin kan du oppleve en fantastisk tur med beltebil inn til Eidsbugarden og Fondsbu. Det er nødvendig å bestille plass på beltebilen, som har to daglige avganger. Informasjon om buss- og beltebil finner du på www.jvb.no

Velkommen!

Med våryr fjellhilsen fra
Solbjørg og resten av staben på Fondsbu