- Pågangen fra leverandører, produsenter, tomteselgere, tjenesteleverandører og andre med tilknytning til hyttebransjen har vært hyggelig stor gjennom hele høsten, sier HYTTEMESSENs to drivere, Per Levik og Tore Bjørnstad. Hele spekteret av tilbydere er på plass på hallkartet, men vi forventer at mange flere vil melde seg de næmeste ukene.

Flere regioner har eller er i ferd med å samle seg under egne ”flagg” og paroler. Valdres-bedriftene som har god erfaring med samarbeid ved anledninger som denne, har booket plass. Likeså har virksomheter i de fire Numedals-kommunene gått sammen om en stor felles arena på HYTTEMESSEN. Også i Telemark arbeides med å organisere en samlet opptreden på HYTTEMESSEN. Andre regioner forventes å gjøre det samme.

Aktiviteter av forskjellige slag vil bidra til at HYTTEMESSEN 2014 blir en opplevelse for hele familien. Bjørneparken rykker for eksempel inn med attraksjoner spesielt myntet på de yngre gjestene, og andre aktiviteter er også under planlegging.

- Noen utstillere har allerede varslet at de kommer til ”å slå stort på det” og vil bygge hytter og anneks i hallen innendørs – bare i anledning messen, forteller arrangørene.