Bildet over: Flo-hytta er laftet og holder høy standard. Foto: Hedmark Eiendom.

 

Flo har blitt godt mottatt av lokalbefolkningen i Trysil, blant annet har han deltatt på Sundets romjulskamper. Nå er hytta hans lagt ut for salg på Finn.no gjennom Hedmark Eiendom.

- Det er ikke med lett hjerte at Flo selger hytta. De er blitt glade i tryslingene og føler de har blitt godt mottatt på stedet. Men på grunn av at de har etablert seg i Sogndal-traktene begynte avstandene til feriestedet å bli mer og mer viktig, sier eiendomsmegler Jo Inge Bjørneby hos Hedmark Eiendom til avisa Østlendingen.

Jo_Inge_Bjornebye_640x369
Jo Inge Bjørneby selger Flo-hytta. Foto: Jan Erik Hvidsten

Fotballfolk hjelper fotballfolk

Megleren som står for hyttesalget er faren til den kjente fotballspilleren Stig Inge Bjørnebye:

- Så fotballfolket hjelper hverandre med salget?

- Hehe. Håvard har vist meg den tilliten og det hadde vært fint om jeg kunne bidra til at det ble et salg av hytta, sier Bjørnebye. Og han regner med at salget vil gå lett:

- Hyttemarkedet har vært litt tregere den siste tiden fordi det er høy pris generelt i Trysi-fjellet. Noe har måttet bli nedjustert på pris, mens de beste produktene beholder sin verdi. Dette er en hytte med veldig høy standard - en solid hytte med sjel. Jeg vil kalle det en hytte med slik folk forestiller seg en hytte skal være, sier Bjørnebye entusiastisk.

- Spesielt sjarmerende

Navnet er Flostova og taksten er på 5.250.000 kroner. For den summen får du en vakkert laftet hytt oppe på Trysilfjellet med 1,1 mål tomt, med bruksareal på 170 kvadratmeter, bygget i 1999.

- Den er virkelig spesielt sjarmerende, suplerer Bjørnebye. Håvard Flo er fetter av de minst like kjente fotballspillerne Jostein og Tore Andre Flo. Flo har nettopp gjort comeback for Sogndal. På klubblista til 40-åringen finnes blant annet danske AGF Aarshus, tyske Werder Bremen og engelske Wolverhampton. Han er kjent for sitt VM-mål mot Skottland i 1998 og har spilt totalt 26 kamper for A-landslaget.