Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Gamlestølen2
Gamlestølen3
Gamlestølen1

Gamlestølen Naturpark

Gamlestølen ligger i herlige Valdres kun 2,5 time fra Oslo. Her finner du ditt eget eventyr, hvor du kan velge mellom lune skogs- til snaufjellstomter i ulike prisklasser. 

Gamlestølen Naturpark er en magisk scene for forestillinger som fester seg i sansenes minnebok. Bli en del av naturen, len deg tilbake og nyt naturens teater minutt for minutt. Gjerne hver eneste dag – hele året ... 

Ikke mange skritt fra Langsua Nasjonalpark møter du Gamlestølen i all sin stolte prakt. Her har mang en turgåer på oppdagelsesferd styrket seg med den berømte lokalmaten. Og de lokale drikkene. Godt forsynt og med øynene på jakt, skuer du Jotunheimen Nasjonalpark som stolte kulisser i bakgrunnen .

Når Norges beste skiløyper inviterer på tur, er det vanskelig å takke nei. Over 300 kilometer spor som tar deg gjennom lunt skogsterreng og opp mot snaufjellet på 1400 meter. 

Når du drar ut i dette majestetiske turriket, gjelder det å velge sin redskap med omhu. Sykkel i dag, kanskje ... Eller kano? Ski, mon tro? Kanskje bare staute fjellstøvler?  

Barn og voksne har ofte litt forskjellige interesser. En langtur i fjellet er alltid en flott opplevelse, men en tur innom en ekte gård med dyr er heller ikke dumt. Her på Gamlestølen har vi en besøksgård hvor barna kan kjenne duften av nysgjerrige geiter, staute hester, verpesjuke høner og kuer med stinne jur. Og visst er det lov å kose litt med dyrene ... 

Kontaktinformasjon

Navn: Gamlestølen Drift AS
Adresse: Fjellstugo - 2890 Etnedal
launchHjemmeside emailEpost phone 47 90 52 89 53