Bildet over: Gautefall Hotell er solgt til Norway Bests. Foto: Kjell Peder Haugene

Destinasjon Gautefall AS vil fortsette sin virksomhet med drift og videreutvikling av Gautefall alpinsenter, utleie av leiligheter og hytter, eiendomsutvikling og drift av Gautefall biatlon, skriver direktør Jostein Harm i en pressemelding.

Forhandlinger

Tidlig i juli i år ble det undertegnet en intensjonsavtale med den hollandske kjøperen om overtakelse av hotellet fra 1. oktober.

Jostein Harm sa den gangen til Kragerø Blad Vestmar at han var svært tilfreds med den løsningen man hadde kommet fram til, og at det vil bli lagt opp til et nytt driftskonsept med sikte på helårsdrift ved hotellet.

- Det vil være en stor fordel for hele destinasjonen, uttalte direktør Jostein Harm.

Stengt siden april

Etter undertegnelsen av intensjonsavtalen har partene forhandlet videre om vilkårene for overtakelse, og har altså kommet fram til en enighet innen den fristen de hadde satt.

Gautefall Hotell har vært stengt siden april i år, men vil nå starte helårs drift fra 8. oktober 2010 under navnet Gautefall Hotel & Resort.

Styrker tilbudet

- Gjenåpningen av hotellet styrker totaltilbudet på Gautefall og bidrar til at besøkende ved en av Telemarks største ski- og turistdestinasjoner får et mer variert og attraktivt tilbud enn noen gang tidligere, sier Harm, og legger til at det vil bli et tett samarbeid mellom Destinasjon Gautefall og Gautefall Hotel & Resort om blant annet markedsføring og booking.

Økonomidirektør Claus Skrubbeltrang vil i forbindelse med salget av Gautefall hotell fratre sin stilling i Destinasjon Gautefall AS.

 

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDE