Uroligheter i boligmarkedet ser ikke ut til å ha smittet over på aktiviteten i fjellheimen – foreløpig. Mange muligheter er allerede ute på markedet i god tid før den første snøen faller..
 
Et raskt søk over hytter til salgs i vårt rubrikkmarked forteller oss at det ligger godt over 1000 objekter ute.. Selv i prisområder som bør kunne passe for en del lommebøker kan man finne sin egen hyttedrøm.
 
Mange hytter rundt millonen
Overraskende mange objekter ligger på rundt millionen og det bør være mulig å vurdere, og det er ellers nok å ta av i utleiemarkedet dersom egenkapitalen skulle være litt lavere.
 
Se oversikten over hytter til salgs her : http://hytteavisen.rubrikk.no/MarketBrowse.aspx?mg=4
 
Se oversikten over hytter til leie her:
 
Gratis annonsering
Alle brukere kan legge ut gratis annonser og dette er noe i folk i større grad tar i bruk.
Rubrikkmarkedet på Hytteavisen.no er godt kategorisert og rikt på hytter og utstyr, forteller Adil Osmani, markedssjef i RUBRIKK.NO som drifter samkjøringen.
 
Annonsene blir vist i hele RUBRIKKsamkjøringen
Alle innsatte rubrikkannonser som vises på Hytteavisen.no blir synlige i hele RUBRIKKsamkjøringen. Denne består nå av mer enn 80 nettsteder og vokser stadig.
Annonsører vil dermed få respons fra brukere fra mange andre nettsider i tillegg til de på Hytteavisen.no
- Vi ser at antall annonser å på markedet til Hytteavisen.no øker hver uke, som viser at dette er noe brukerne føler fungerer, avslutter Adil Osmani fra RUBRIKK.NO.
 
Økende interesse for RUBRIKKsamkjøringen
Det er naturlige sesongmessige svingninger i annonsemengden på kjøp og salg torget, samtidig som det er helt tydelig at det er flere og flere som bruker annonsemarkedet.
- Det er flott at folk ser tjenesten som er gratis for brukerne, og jeg håper enda flere vil prøve ut dette oftere, sier Robert Dal fra Hytteavisen.no