Mange hytteområder i landet er velsignet med flotte snøforhold og stemningsfull vinternatur i disse dager. (Foto: Leif Magne Flemmen)

Hytteavisen.no vil holde deg orientert gjennom hele 2010. I vår nettutgave og fem printutgaver vil vi rapportere om ”alt” som angår deg som er hytteeier, hyttebygger eller går med planer om fritidsbolig.

Den store hyttebegivenheten blir i år som tidligere Norsk Hytteliv 2010 på Exporama på Hellerudsletta 22.-25. april. Norge er alene om et slikt arrangement som henvender seg til hyttepublikumet. Men så er vi jo verdens mest ”hyttete” befolkning. Vi har rundt 450 000 fritidsboliger her til lands, og det betyr at et stort antall nordmenn har tilgang til hyttelivet med dets rike innehold av rekreasjonsmuligheter.
 
Hytteavisens representanter kommer naturligvis til å være til stede og vil rapportere fra de begivenhetsrike dagene på Hellerudsletta. Men mye annet kommer til å fange vår oppmerksomhet også. Følg med!
 
Vi i Hytteavisen gleder oss over våre mange lesere på nett og på papir. Neste år satser vi på at enda flere kommer til. Takk for kontakt og samarbeid gjennom 2009. Godt nytt år!