Bildet over: Langfredag var siste dagen stolheisen fraktet sesongens skientusiaster til toppen. Sola tok så godt at bare barnebakken var åpen fra påskeaften.

– Fantastisk vær, svarer direktør Jostein Harm kv.no på spørsmål om hvordan påsken på Gautefall kan oppsummeres.

– Vi har hatt de samme utfordringene som skistedene rundt oss. Men vi holdt åpent til siste slutt. Jeg tror det er viktig å ikke møte folk med stengte dører, men ha et tilbud. Og vi ser at folk har benyttet seg av det vi har tilbudt i påsken, legger han til.

LES OGSÅ: Vil ha ekspressheis

– Rytterspranget var veldig populært med rekordbesøk skjærtorsdag. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger om at arrangementene der oppe var spektakulære og ekstraordinære, opplyser Harm.

Kontrakt i år?

Hele skisesongen sett under ett viser en nedgang fra i fjor. Direktøren tror både sein påske og kald start på vinteren kan være årsaker til det.

LES OGSÅ: Ny bakke i 2012?

– Hvordan ser det ut for heissatsingen?

– Det er et stort prosjekt og mye som skal på plass. Foreløpig er det flere spørsmål enn svar, men vi har en målsetting om å skrive kontrakt om heislevering av seksseters ekspressheis i løpet av 2011. Får vi til det vil det bli byggestart i løpet av ett år, legger han til.

Helårsdrift

– Nå går vi inn i vedlikeholdsmodus, det er mye teknisk utstyr som skal ivaretas. Men vi satser på helårsåpent på hotellet, så det vil bli mye aktivitet framover, sier Jostein Harm.

Nyansatt salgssjef Christian Beichmann opplyser at det vil bli temaer og arrangementer hver måned.

LES OGSÅ: Arrangerer nordisk triatlon

– 21. mai blir det konsert med Torgeir og Kjendisene, og fram mot nordisk og NM i triatlon kommer vi til å ha events hvor grupper får prøve seg på den raskt voksende multiidretten, sier salgssjefen.

– Vi kommer også til å bruke biatlonanlegget og tilby både klatring, padling og villmarksleir, frister Beichmann.

Som for øvrig skal gå hjem fra jobben til Skien i morgen.

Går hjem

– Det er et kjempeflott turområde, så det kommer til å bli balsam for sjelen, sier Beichmann.

Salgssjefen vil starte fredag morgen, og regner med å være hjemme lørdag formiddag etter en overnatting ute i det fri. Distansen i luftlinje er 64 kilometer, og med satellittsender kan man følge turen på Destinasjon Gautefall sin facebookside.

Klikk her for å gå til Hytteavisens Facebook-side