Bakkes hyttekolleksjon kalles «Lengt» og består av fire hytter – to tilpasset fjellandskap, to spesielt egnet for sjønære tomter. 

- Drømmen min har lenge vært å skape en egen hytteserie med mine unike og smarte løsninger som gjør at du virkelig kan nyte fridagene dine. Jeg er stolt over hva vi har fått til, og det er en drøm som har gått i oppfyllelse for meg når vi nå kan vise alle den nye hytteserien, forteller Bakke i en pressemelding fra Boligpartner.

Skjermbilde 2020-04-03 kl
- Det har vært en drøm å få skape en egen hytteserie, sier TV-kjendis Halvor Bakke. Foto: Fredrik Bye

Nytt og unikt

Halvor Bakke har pusset opp nesten 60 hytter i TV-serien «Eventyrlig oppussing» og vet det meste om hvilke løsninger den ultimate drømmehytta skal ha.

- Halvor har lang erfaring med å realisere eventyrlige hyttedrømmer for mange hytteeiere rundt om i landet. Vi er stolte av å presentere «Lengt» i samarbeid med han, sier markedsdirektør Gunn Furulund Hedemann i BoligPartner.

Ved å kombinere impulser fra utenlandsreiser med gammel norsk byggeskikk, har han sammen med BoligPartner skapt noe nytt og unikt. 

Alle hytter har en sval

Felles for alle de fire hyttemodellene er en sval som er et overbygd inngangsparti. For å ivareta utsikt og utsyn, har alle hyttene fått flere tofløya vinduer som kan åpnes helt opp som dører. Rundt vinduer og dører er det skodder og fra den åpne kjøkken- og stueløsningen er det store skyvedører som kan åpnes opp og slik viske ut skillet mellom inne og ute.

Den overbygde uteplassen er inspirert av New Hampton-stilen. Her kan du oppholde deg, uansett vær. Uteplassen har også utstyrt med utepeis. 

Over halve arealet av hyttene er det hems og i hyttenes sosiale sone med åpne kjøkken- og stueløsning er det åpen himling. 

Skjermbilde 2020-04-03 kl
Hyttemodellen Lun fra serien "Lengt".

Digital lanseringsfest

Planen var å lansere hytteserien med lanseringsfest i Oslo, men på grunn av unntakstilstanden i Norge var BoligPartner nødt til å tenke alternativt.

- Det var aldri aktuelt å flytte lanseringen. Nesten 1000 personer har så langt vist interesse for hyttene og forhåndsbestilt katalogen, og de venter på å se det ferdige produktet. Derfor har vi tatt i bruk digitale løsninger, hvor alle som hadde meldt seg på lanseringsfesten får en personlig videohilsen av Halvor samtidig som vi sender ut hyttekatalogen digitalt, forklarer Hedemann. 

Skjermbilde 2020-04-03 kl
Dette er modellen Flø skapt med tanke på sjønær plassering.

Fra skisse til ferdig hytte

Seniorarkitekt Idar Sambu i BoligPartner har hatt hovedansvaret for å streke opp Halvor Bakkes tanker om drømmehytta. Med utgangspunkt i Bakkes skisse og ønsker, startet arkitekten arbeidet med å forvandle gode ideer til ferdig hytte.

- Vi forstår hverandre veldig godt og jeg er inspirert av måten Halvor setter fokus på hyttegleden. Sammen mener jeg vi har skapt hytter med sjel, raushet og identitet, sier Sambu.