Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
QvQGTxYA
harsjoen-strand
rHTW6G0A
harsjoen-jakt[1]

Harsjøen Hyttefelt

Hyttefeltet ligger trygt plassert og tett på Harsjøen - midt mellom Øvre Rendalen og Hanestad. Fra Oslo og Trondheim bruker du bare 3,5 time i bil. Området er bygdenært og har helårsvei.

Harsjøen er det perfekte utgangspunktet for alle typer friluftsaktiviteter og trening. Samtidig gir beliggenheten gode muligheter for rolige og avslappende kvelder med flott utsikt over vannet – langs sjøen eller foran peisen.

Hyttefeltet er meget familievennlig – blant annet med båtplass og badeplass, hvor det er lett å aktivisere barna. Området har umiddelbar nærhet til mange fine turmål til fots og på sykkel – både på merkede og umerkede stier.

Harsjøen er et attraktivt fiskevann med gjedde, harr og sik. Her kan du også leie båt. Det er kort avstand til fiskerike fjellvann og berømte fiskeelver som Mistra og Renaelva. Er du interessert i jakt, finnes det tilgjengelige jaktkort på rein, rådyr, hjort, hare, skogsfugl og rype.

Tomtene har en størrelse på 1000–1500 kvm med flott utsikt ut over Harsjøen. Det kan bygges inntil fire bygninger per tomt med et maksimalt byggeareal på 180–200 kvm, hvor hovedhytta kan ha et byggeareal på 80–100 kvm.

Kontaktinformasjon

Navn: Rendalen kommuneskoger KF v/ Daglig leder May Britt Haugen
- 2484 Rendalen
launchHjemmeside emailEpost phone474 72 348