Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Tomter 1
Tomter 2
Tomter 3
Tomter 4
Tomter 5

Hedda Hytter

Snøsikre tomter syd i Valdres – kun to timer fra Oslo

 

Helt syd i Valdres ligger Hedalsfjellet mellom Hedalen og sagnomsuste Vassfaret. I ca. 850–900 meters høyde har vi flere flotte områder der vi tilbyr høystandard selveiertomter på terskelen til høyfjellet. Hyttene plasseres usjenert og de romslige tomtene har svært gode utsiktsforhold. Nærheten til Oslo og østlandsområdet gjør det lett å bruke hytta ofte. Her kan du starte fredagskvelden tidlig, og til og med reise fra hytta og rett på jobb på mandag.

I Hedalsfjellet har vi et av de beste høystandard løypenett nær Oslo, med varierte turmål opp mot 1150 moh. Fra tomtene er det tilgang til ca 12 mil med flotte løyper som tar deg opp på høyfjellet eller inn i lunere skogsterreng – alt etter værforholdene. I vintersesongen gjør ildsjelene i Hedalen løypelag en formidabel innsats for at løypene skal ligge nypreparerte når du våkner på hytta lørdag morgen.

I sommerhalvåret finnes det mange flotte turmuligheter, både i fjell- og skogsterreng. Med ett felles fiskekort kan du fiske i alle vann i Hedalen, Hedalsfjellet og Vassfaret, og så godt som alle kan by på svært gode fangster. For de jaktinteresserte legges det ut salg av jaktkort for rype i snaufjellet. I kommunen er det også over 80 mil med skogsbilvei som innbyr til mange fine sykkelturer.

 

Det er flere turistattraksjoner i nærområdet, og det tilbys guidede turer til nasjonalparken i Vassfaret og Vidalen, der formidling av lokalhistorie kombineres med naturopplevelser. For mer informasjon se www.vassfaropplevelser.no og www.vassfaretvillmarksturer.no.

 

Det skjer mye spennende på kulturfronten i regionen. Norsk Rakfiskfestival, Hemsingfestivalen, Valdres Sommersymfoni med mer ligger godt innenfor rekkevidde. Ved lengre opphold på hytta kan det være inspirerende å søke nye og andre opplevelser. Innenfor én times kjøring kan du nå Fagernes, Nesbyen Alpinsenter, Valdres Alpinsenter, Ringerike Golf, Valdres Golf, Langedrag Naturpark, Bjørneparken i Flå, Rafting i Begna og Tropicana Badeland på Gol.

Tomtene skal bebygges med hytter fra Hedda Hytter AS.

Ta kontakt med Helge Nordby, tlf 908 45 496 for mer informasjon og prospekt.

Kontaktinformasjon

Navn: Hedda Hytter AS
Adresse: Hedalveien 1165 - 3528 Hedalen