Frank Haughom, med adresse 4440 Tonstad, har sendt oss et herlig motiv av fire glade barn i høstfjellet, som har møtt to kanskje ikke fullt så fornøyde sauer. Bildet er flott komponert, og kontakten mellom barna og fotografen er utmerket.

At det hele er pakket inn i vakre høstfarger gjør ikke bildet noe dårligere. Sollyset på naturen i bakgrunnen fremhever også høstfargene. Bildet er tatt i Sirdalsheia i Vest-Agder. Vi gratulerer Frank Haughom med seieren! Premien har for øvrig en verdi på 1.499 kroner.

Bykjesæter på Kvamskogen/Hordaland
Intense farger gjør dette landskapsbildet til sølvvinneren.

Intense farger

Sølvplassen i vår fotokonkurranse går til Gry Thunes, 5310 Hauglandshella, for et vakkert landskapsmotiv fra Byrkjesæter på Kvamskogen (Hordaland). Fargene i bildet er på mange måter det som gjør motivet, som for øvrig er godt komponert både med hensyn til motiv og dybde.

Vi gratulerer Gry Thunes med sølvplassen og sender en Nikon Coolpix S3100 i posten som takk for innsatsen! Kameraet er verdt 990 kroner.

Sopp
Bronsevinneren i konkurransen er dette orginale sopp-motivet.

Morsom sopp

Ulva-Veronica Rimkrig Lind, 3060 Svelvik, er fotografen som stikker av med tredjeplassen i vår høstfoto-konkurranse. Vi har mottatt flere bilder av sopp i konkurransen, men for dette bildets del er det perspektivet som på mange måter gjør motivet. Fotografen har krabbet i lyngen for å få fotografert soppen fra et skikkelig froskeperspektiv, med landskap i bakgrunnen.

Et artig høstbilde og en god komposisjon, konstaterer juryen, og tildeler bronseplassen til Ulva-Veronica Rimkrig Lind. Tredjepremien er et kamera av typen Canon Digital Powershot A800 verdt 690 kroner.

HER KAN DU SE ALLE DELTAGERBILDENE

Fotopremier host 2011
Her er premiene, levert av nettbutikken mpx.no

Over 130 bilder

Hytteavisen har siden konkurransen ble utlyst mottatt mer enn 130 deltagerbilder, mange av dem av svært høy kvalitet. Å velge vinnnerne har ikke vært noen enkel oppgave. Juryen, bemannet av Hytteavisens redaksjon, har vektlagt teknikk, motiv og komposisjon - samt temaet for konkurransen "Høst på hytta" når vinnerbildene er kåret.

Vi takker alle som har deltatt, og gratulerer vinnerne, som får sine premier tilsendt i posten.

Konkurransens premier er levert av nettbutikken mpx.no