Bildet over: Dette er utsikten fra eiendommen på Storøya, til salgs for 20 millioner kroner. (Foto: Privatmegleren)

Bebyggelsen på eiendommen er av eldre dato. Men området og beliggenheten med stort potensial trekker opp den totale verdien, skriver Sandefjords Blad.

«Dette er en eiendom som etter meglers vurdering er av en helt unik karakter, og som inneholder mange elementer som det er vanskelig å finne maken til på Østlandet.», mener Privatmegleren, og viser til beliggenhet, størrelse, tilgjengelighet og godkjente utviklingsmuligheter «med sjenerøse kvadratmeter, svømmebasseng og ny brygge».

Kan lande med helikopter

Megleren viser dessuten til godkjent landingsplass for helikopter som en aktuell fasilitet.

Privatmegleren mener den unike strandeiendommen på 15 mål har rekordhøy verdi for Sandefjord å være.

Det er i øyeblikket ingen andre strandeiendommer til salgs i samme prissjikt i Sandefjord.

Småbruk med muligheter

«Eiendommen ligger vakkert og usjenert til i en liten bukt med utsikt til havet, hvor man kan se bølgene bryte ute i fjorden, samtidig som man er godt skjermet for vær og vind. Fantastiske solforhold fra morgen til kveld», står det videre i annonseteksten.

Storøya er en av de største øyene i Sandefjordsfjorden og den største av de tre Sørbyøyene. Eiendommen har adresse Storøyaveien 95.

«Drømmer du om et sted hvor du kan nyte feriedager borte fra den hektiske hverdagen eller rett og slett komme hjem til et sted hvor man kjenner roen senke seg i kroppen - da er dette stedet du drømmer om...», frister megleren.

«Drømmen» koster i dette tilfellet 20 millioner kroner.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDE