- Det har vært en del usikkerhet blant våre faste utstillere i disse tider. Men stor interesse blant besøkerne og godt salg viser at ting igjen er på skinner, sier leder Per Levik til hytteavisen.no dagen etter at Hyttelivsmessa på Hellerud¬sletta er ferdig. Det ble ifølge Levik enda et vellykket møte mellom drøyt 200 utstillere og godt over 18.000 besøkende. 
 

– Stadig flere ønsker seg tilbake til ur-hytta, sier Per Levik

Mange i kjøpsmodus
- Alt tyder også på at det var vellykket å holde messen umiddelbart etter Påsken, mange hadde et ferskt hyttebesøk bak seg og klare forestillinger om hva de trengte, sier Levik, som kan fortelle at det var et vanlig syn med besøkende bærende på varer ut gjennom dørene, og de fleste av utstillerne kunne tilfreds se varene forsvinne etterhvert som messen skred fram.
- Også det tyngre segmentet, som hytter og tomter hadde ben å gå på. En hytteprodusent kunne melde om over 90 interesserte, noe som faktisk er historisk høyt, sier Levik, som kan merke en viss dreining mot de klassiske hyttene, bort fra trange landsbyer og leiligheter til fjells. – Stadig flere ønsker seg tilbake til ur-hytta, de vil ha det enkelt men komfortabelt, sier Levik til hytteavisen.no.

Fart i gasstoalettet
- Det er stadig nye spennende ting å melde, det kommer mye flott innen det tekniske, med bl.a. belysning, men hva mange besøkende var ute etter var gass-toalettet, som nå er teknisk sett skikkelig i mål, sier Levik. Dette ser også ut til å være hånd i hanske med de nye trendene, komfortabelt men enkelt, siden man nå også kan “kjøre” en hel hytte på gass og lavspenning.
-Jeg synes miljøtankegangen også er tydelig, folk bruker mer tid på hytta enn før. Ja hytta står høyt i kurs, og vi ser allerede fram til neste års messe, sier Levik. Men først er det Hyttelivmesse i Trondheim Spektrum Nidarø under dagene 8-10 mai.
– Det er en litt mindre messe, men alt det vesentlige er med, så vi ser fram til å ta imot besøkende fra Midt-Norge, og andre som gikk glipp av Hellerudsletta, sier Levik til hytteavisen.no.